Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2021 18:22
Čas čtení 0:50
Richard Balog

Značka Louis Vuitton pokračuje v kombinaci poctivé krejčoviny a pouliční módy i pro sezónu jaro 2022

Značka Louis Vuitton pokračuje v kombinaci poctivé krejčoviny a pouliční módy i pro sezónu jaro 2022
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA
Uložit Uložené

Virgil Abloh neustále posouvá hranice luxusní módy a tentokrát mu asistuje legendární návrhář NIGO.

Už jsou to více než 3 roky, co Virgil Abloh obsadil post uměleckého ředitele mužské sekce ve společnosti Louis Vuitton. Americký návrhář postupně mění tvář tradičního módního domu a přizpůsobuje ji nejen svým vlastním vizím, ale také současné rychlé době.

Poctivé krejčovství tak kombinuje s pouliční módou, čehož výsledkem jsou kolekce, které se líbí hlavně mladým lidem s plnými peněženkami, a to znamená spokojenost vedení LVMH.

Doporučeno
Pokud máš blízko ke streetstylu a chceš investovat do luxusního produktu, vyzkoušej jít touto cestou, radí slovenský stylista Pokud máš blízko ke streetstylu a chceš investovat do luxusního produktu, vyzkoušej jít touto cestou, radí slovenský stylista 1. června 2021 14:30

Na obdobných vlnách se nese i pokračování spolupráce s japonským návrhářem jménem NIGO, který založil legendární značku A Bathing Ape®.

Dílo s názvem LV² je součástí kolekce pro-spring 2022 a vizuálně vychází z kousků, které značka Louis Vuitton představila v březnu minulého roku. Obě strany nezůstaly nic dlužné své pověsti a výsledkem jsou modely oblečení, obuvi či různých doplňků, které doprovázejí moderního muže každodenním životem v ruchu velkoměsta.

Co se týče vzhledu jednotlivých produktů, dominantní je nejen monogram francouzské firmy, ale také grafické motivy zvířat či patchwork různých vzorů. Celá kolekce balancuje na hraně elegance, avšak s výrazným podtónem surovosti ulice a věčného mládí. Nás snad nejvíce baví červeno-bílá flísová bunda, džíny se zmiňovaným monogramem, kožené košile a samozřejmě cestovní tašky, respektive kufry.

Doporučeno
Jsme fresh, buď i ty. Unisex kolekce REFRESHER x IMNAR je přesně to, co potřebuješ mít ve svém šatníku Jsme fresh, buď i ty. Unisex kolekce REFRESHER x IMNAR je přesně to, co potřebuješ mít ve svém šatníku 1. června 2021 13:47

Pokud patříš mezi fanoušky basketbalu, určitě zkontroluj také kolekci Louis Vuitton x NBA, která nás zaujala ještě začátkem tohoto týdne. Nyní si už vychutnej galerii.

Louis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis Vuitton
Zobrazit galerii
(24)
Domů
Sdílet
Diskuse