Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2021 13:47
Čas čtení 1:22
Katarína Danková

Jsme fresh, buď i ty. Unisex kolekce REFRESHER x IMNAR je přesně to, co potřebuješ mít ve svém šatníku

MÓDA
Uložit Uložené

Spouštíme předobjednávky na naši limitovanou kolekci vytvořenou ve spolupráci s mladou slovenskou značkou I’m not a robot.

Je fresh, je „in“, je smysluplná. Představujeme ti naši novou limitovanou kolekci, kterou si ode dneška můžeš předobjednat i ty. Pokud tedy hledáš nadčasový slow fashion kousek s důrazem na udržitelnost, přidej se k nám a buď fresh.

Doporučeno
8 kvalitních českých značek, o kterých jsi nejspíš neslyšel a stojí za tvou pozornost 8 kvalitních českých značek, o kterých jsi nejspíš neslyšel a stojí za tvou pozornost 27. května 2021 14:00

Kolekce REFRESHER x IMNAR vznikla ve spolupráci s mladou slovenskou značkou I’m not a robot, jejímž posláním je tvorba oděvních solitérů namísto konzistentních kolekcí. K tvorbě každého kusu oděvu přistupuje individuálně a při přípravě využívá i princip experimentu a náhody, přičemž důležitý je samotný zážitek z tvorby. Tímto chce opět přinést pevnou vazbu do vztahu oděv — nositel.

refresher x imnar, merch
Zdroj: archív Refresheru

Kolekce obsahuje čtyři barvy triček (bílá, písková, růžová, antracitová), dvě barvy mikin (písková, černá) a dvě barvy klobouků (bílá, modrá). Svůj model si můžeš předobjednat už nyní v našem e–shopu.

Objev nový merch

Celá kolekce je unisex a vyrobena ze 100% organické bavlny. Produkty jsou držiteli certifikátů GOTS (Global Organic Textile Standard), OEKO–TEX Standard 100 (tested for harmful substances) a PETA–Approved Vegan. Planetu tedy naší kolekcí neohrozíme

merch, kolekcia refresher x imnar
Zdroj: archív Refresheru

Pokud víš, co se nosí a co je nyní „in“, je kolekce REFRESHER x IMNAR přesně pro tebe. Hravou a veselou formou prostřednictvím náhodně umístěných fresh výšivek chceme demonstrovat náš pohled na okolí a svět — Freshness ve všech jeho podobách.

Kolekce REFRESHER x IMNAR se dá koupit v našem e-shopu pouze v limitovaném množství formou předobjednávky do 14. června včetně.
refresher x imnar, merch
Zdroj: archív Refresheru

Na výšivkách jsme si dali záležet. Všechny jsou ručně kreslené, digitalizované a po vyvzorovaní motivů i vhodně upravené pro techniku výšivky. Takové elementy jsou kvalitnější a trvanlivější než běžné potisky. 

Precizní výběr umístění a netypické množství technologicky náročných výšivek ti zaručí, že budeš vlastnit unikátní model, který osvěží i tvůj šatník.

refresher x imnar, merch
Zdroj: archív Refresheru

Na udržitelnost jsme mysleli nejen při výrobě, ale i při prodeji. Dáváme si záležet na tom, abychom nevytvářeli zbytečnou zásobu předem vyrobených věcí. Kolekce se proto bude prodávat formou limitovaného pre–order dropu, čímž zajistíme výrobu přesného počtu produktů.

refresher x imnar, merch
Zdroj: archív Refresheru

Pokud chceš mít i ty originální mikinu, tričko či klobouk, klikni na náš e–shop. Limitovaná kolekce je perfektním dárkem pro každého nadšence do lokální módy. Potěš kamarády, sourozence nebo partnera a vytvořte si svůj vlastní odpovědný fresh svět.

Koupit
imnar x refresher, merch
Zdroj: archív Refresheru
Doporučeno
Pokud máš blízko ke streetstylu a chceš investovat do luxusního produktu, vyzkoušej jít touto cestou, radí slovenský stylista Pokud máš blízko ke streetstylu a chceš investovat do luxusního produktu, vyzkoušej jít touto cestou, radí slovenský stylista 1. června 2021 14:30
Domů
Sdílet
Diskuse