Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2021 16:29
Čas čtení 1:36
Vojtěch Vanda

Poslanci Volnému byla zrušena stránka na Facebooku. Takto pracuje covidová mafie a vrazi vašich dětí, uvedl

Poslanci Volnému byla zrušena stránka na Facebooku. Takto pracuje covidová mafie a vrazi vašich dětí, uvedl
Zdroj: Volný blok – Česká suverenita
NEWS
Uložit Uložené

Stránka s názvem Mgr. Lubomír Volný - Jednotní je nedostupná.

Největší komunikační kanál poslance Lubomíra Volného (nezařazený), facebooková stránka s názvem Mgr. Lubomír Volný - Jednotní, je nedostupná. K jejímu znepřístupnění přistoupila podle vyjádření Volného bloku na Telegramu sociální síť ve středu po demonstraci na Malostranském náměstí v Praze. „Kde jiní vlastenci nemají problémy, tam je Lubomír Volný a Volný blok zakázané jméno!“ komentovali zrušení stránky.

Doporučeno
Stovky lidí demonstrují před Sněmovnou. Nesouhlasí s covid pasy (Fotoreport) Stovky lidí demonstrují před Sněmovnou. Nesouhlasí s covid pasy (Fotoreport) 9. června 2021 14:18

Facebooková stránka, která čítala 74 821 fanoušků, není dostupná. Podle poslance Volného, jak uvedl pro Deník N, to je z důvodu cenzury ze strany společnosti Facebook. „Facebook jako aktivní součást globální covidové mafie. Brání lidem v přístupu k pravdivým informacím o nebezpečných vakcínách a ověřené účinné léčbě covidu. Bez povšimnutí nechává pouze takové účty, které pravdivé informace nešíří,“ uvedl.

Domů
Sdílet
Diskuse