Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2021 19:50
Čas čtení 0:55
Ondřej Jarůšek

Conor McGregor v tvrdé přípravě: Na trénink jezdí 16 kilometrů na kole, pak jde na sparring

Conor McGregor v tvrdé přípravě: Na trénink jezdí 16 kilometrů na kole, pak jde na sparring
Zdroj: Steve Marcus/Getty Images
SPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložit Uložené

Slavný zápasník fanouškům ukázal, jak v těchto dnech trénuje na blížící se zápas.

Nejslavnější MMA bojovník Conor McGregor se už brzy znovu vrátí do klece, aby uzavřel trilogii zápasů s americkým rivalem Dustinem Poirierem. Toho Ir při prvním vzájemném boji porazil, ale z odvety odcházel jako vítěz Poirier. Kdo se bude radovat tentokrát, se dozvíme už 10. července na akci UFC 264. A jak se zdá, McGregor do přípravy dává maximum.

Doporučeno
Jak je reálný zápas Jon Mariánek vs. Karlos Vémola a kdy se vrátí Gábor Boráros? Zeptali jsme se šéfa Oktagonu (Rozhovor) Jak je reálný zápas Jon Mariánek vs. Karlos Vémola a kdy se vrátí Gábor Boráros? Zeptali jsme se šéfa Oktagonu (Rozhovor) 17. června 2021 17:00

Irský zápasník a bývalý dvojitý šampion UFC se se svými fanoušky na sociálních sítí v posledních dnech podělil o sérii fotek, na kterých je vidět, jak míří rušnou ulicí na trénink na kole. Dle vlastních slov do gymu ujede 10 mil (cca 16 kilometrů) a poté se pouští do sparringů. Část přípravy McGregor trávil v Dubaji a v současné době se připravuje v gymu v Kalifornii.

Domů
Sdílet
Diskuse