Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2021 16:42
Čas čtení 0:40
Richard Balog

Raper Rick Ross si sám seče trávník na svém obřím pozemku, díky tomu ročně ušetří 1 milion dolarů

Raper Rick Ross si sám seče trávník na svém obřím pozemku, díky tomu ročně ušetří 1 milion dolarů
Zdroj: John Amis/Invision/AP, file
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Známý interpret v rozhovoru řekl, že při této aktivitě nachází nový druh klidu.

Americký raper Rick Ross prozradil, že si seče vlastní trávník na pozemku o výměře zhruba 950 tisíc čtverečních metrů. Rick Ross tuto informaci poskytl v rozhovoru pro magazín Forbes. Známý interpret se pro tento krok rozhodl poté, co mu lidé říkali, že předchozí majitel nemovitosti ve Fayettevillu platil ročně 1 milion dolarů za sekání trávy.

Autor hitů jako Hustlin' nebo Purple Lamborghini se proto rozhodl tuto činnost provádět sám a podle vlastních slov díky tomu nachází i nový druh klidu. Práci na traktoru značky John Deere si vychutnává 4krát do roka.

Doporučeno
Dřív ses v Bravíčku dozvěděl o kapele Tupac a z rádií hrál jen Coolio, říká  autor první knihy o českém rapu (Rozhovor) Dřív ses v Bravíčku dozvěděl o kapele Tupac a z rádií hrál jen Coolio, říká autor první knihy o českém rapu (Rozhovor) 16. června 2021 9:00

Samotnou nemovitost, která má 109 pokojů a minimálně stejný počet koupelen, Rick Ross koupil ještě v roce 2014 za několik milionů dolarů od známého boxera Evandera Holyfielda. K pozemku si později dokoupil ještě další část za přibližně 20 milionů korun.

Ve zmíněném rozhovoru raper prozradil i to, že za natáčení filmu Cesta do Ameriky 2 s Eddiem Murphym v prostorách jeho vily inkasoval v přepočtu asi 2,5 miliony dolarů. Hlava vydavatelství Maybach Music Group ví nejen to, jak ušetřit na bydlení, ale ještě na něm i vydělat.

Domů
Sdílet
Diskuse