Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2021 7:18
Čas čtení 1:15
Dominik Vetrák

Režisér Strážců galaxie natočil nový Suicide Squad. Bláznivý trailer slibuje vtipný letní blockbuster s mluvícím žralokem

Režisér Strážců galaxie natočil nový Suicide Squad. Bláznivý trailer slibuje vtipný letní blockbuster s mluvícím žralokem
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mluvícího žraloka namluvil samotný Sylvester Stallone.

Mluvící žralok (s hlasem Sylvestra Stallona), samurajové, obludy, sci-fi experimenty, vojáci, nebezpeční lidé s nadpřirozenými schopnostmi či specialista, který poslal Supermana na jednotku intenzivní péče.

Nový Suicide Squad je složen z týmu opravdu nevšedních a zábavných anithrdinů, což dokazuje i nejnovější trailer. Bude tam mnoho akce, humoru, šílených scén, no a my se bojíme, že i patosu.

Hlavní postavou bude Bloodsport v podání Idrise Elby, který má někde ve světě dceru, která se bude dívat na jeho hrdinské činy namířené proti nebezpečnému stvoření, které terorizuje lidi (zřejmě to bude něco jako gigantická chobotnice).

Doporučeno
Dwayne Johnson se do Rychle a zběsile dostal díky komentáři na Facebooku. Jak se série za 20 let změnila a co o ní nevíš? Dwayne Johnson se do Rychle a zběsile dostal díky komentáři na Facebooku. Jak se série za 20 let změnila a co o ní nevíš? 20. června 2021 12:30

Suicide Squad nepotřebuje dramatické prvky v podobě nefunkčních rodin hrdinů a záporáků. Tyto věci mohou fungovat, pokud se film soustřeďuje na pár postav, ale v novém Suicide Squad jich bude asi 15 nebo 20 a všichni to budou tak trochu šílenci.

Necháme se překvapit, ale doufáme, že půjde o pořádný akční blockbuster bez zbytečných pokusů o emotivní scény, které v takových filmech fungují jen výjimečně. Očekáváme však, že to bude lepší film než první Suicide Squad od Davida Ayera. Toho vystřídal James Gunn, režisér a scénárista Strážců galaxie.

Domů
Sdílet
Diskuse