Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pátek 17. 6. 2022
17:29
Westworld má další trailer na 4. sérii. Obsahuje spoustu akce, ale i slz.Westworld má další trailer na 4. sérii. Obsahuje spoustu akce, ale i slz.
16:05
Soud poslal Hlubučka do vazby. Ten veškerá obvinění odmítá.
15:01
Do Česka dorazí tropické teploty. Přinášíme rady odborníků, jak se před horkem chránit.
14:20
Pozor na vishing a spoofing, varuje policie. Nový typ podvodů zažívá boom. Podvodníci vystupují jako údajní bankovní úředníci a dokáží napodobit jakékoliv telefonní číslo.Pozor na vishing a spoofing, varuje policie. Nový typ podvodů zažívá boom. Podvodníci vystupují jako údajní bankovní úředníci a dokáží napodobit jakékoliv telefonní číslo.
12:43
Miliony uživatelů iPhonů by mohly mít nárok na odškodné od firmy Apple. Update systému z roku 2017 měl zvýšit výkon telefonu, ve skutečnosti staré verze telefonů zpomaloval.
12:08
Bez vody, hladoví i zesměšňovaní. Výzkum odhalil devastující realitu britské gymnastiky. Nezávislý průzkum trval dva roky a přinesl děsivá svědectví.Bez vody, hladoví i zesměšňovaní. Výzkum odhalil devastující realitu britské gymnastiky. Nezávislý průzkum trval dva roky a přinesl děsivá svědectví.
9:50
Kauza Hlubuček: Státní zástupce navrhuje vazbu pro tři obviněné. Kromě obvinění z korupce čelí i podezření z nedovoleného nakládání s omamnými a psychotropními látkami.Kauza Hlubuček: Státní zástupce navrhuje vazbu pro tři obviněné. Kromě obvinění z korupce čelí i podezření z nedovoleného nakládání s omamnými a psychotropními látkami.