Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2022 14:31
Čas čtení 0:30
Martin Adam Pavlík

Westworld má další trailer na 4. sérii. Obsahuje spoustu akce, ale i slz

Westworld má další trailer na 4. sérii. Obsahuje spoustu akce, ale i slz
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO MAX HBO SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY WESTWORLD ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

První epizodu si na HBO MAX budeš moci pustit už v neděli 26. června.

I ty už napjatě čekáš na čtvrtou sérii skvělého sci-fi seriálu Westworld? Tvůrci nám týden před oficiální premiérou odhalili druhý trailer. Vypadá to, že se opravdu máme na co těšit. 

V upoutávce je vidět spousta akce, vybuchujících aut, rozzuřených robotů, ale také mnoho slz. Po dvou letech se na scénu vrací také hvězdný herecký ansámbl ve složení Evan Rachel Wood, Aaron Paul, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth nebo Angela Sarafyan.

Seriál je založen na motivech původního stejnojmenného sci-fi westernu, který v roce 1973 napsal a zrežíroval Michael Crichton. Následně vzniklo pokračování Futureworld (1976) a televizní seriál Beyond Westworld (1980). Čtvrtá série současného seriálu, který odstartoval v roce 2016, bude mít osm epizod. První si na HBO MAX budeš moci pustit už v neděli 26. června.


Domů
Sdílet
Diskuse