Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Sobota 11. 6. 2022
9:45
Ukrajině už téměř došla dělostřelecká munice. „Jsme odkázáni na zbraně ze Západu,“ prohlásil představitel rozvědky.Ukrajině už téměř došla dělostřelecká munice. „Jsme odkázáni na zbraně ze Západu,“ prohlásil představitel rozvědky.
8:49
Platforma Hulu zveřejnila trailer na seriál Mike. Herec z Predátora si v něm zahraje legendárního boxera Mikea Tysona.Platforma Hulu zveřejnila trailer na seriál Mike. Herec z Predátora si v něm zahraje legendárního boxera Mikea Tysona.
8:41
Justin Bieber musel zrušit koncerty, ochrnula mu polovina obličeje. „Tělo mi říká, že musím zpomalit,“ uvedl zpěvák.Justin Bieber musel zrušit koncerty, ochrnula mu polovina obličeje. „Tělo mi říká, že musím zpomalit,“ uvedl zpěvák.
Pátek 10. 6. 2022
19:29
Jurassic World: Dominion láme specifický rekord. Má nejhorší recenze z celé série.
16:44
14:56
Toto je 20 nejlepších filmů za posledních 20 let. Takto hlasovali lidé na ČSFD a IMDb.Toto je 20 nejlepších filmů za posledních 20 let. Takto hlasovali lidé na ČSFD a IMDb.
11:07
Inflace dosáhla 16 procent. Zdražování potravin a nákladů na bydlení nekončí.
9:37
Reprodukční číslo koronaviru roste. Další vlna se očekává na podzim.Reprodukční číslo koronaviru roste. Další vlna se očekává na podzim.