Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2022 15:58
Čas čtení 1:30
Vojtěch Vanda

Michal z Kouzelné školky v pořadu po 23 letech končí. Na Instagramu s ním emotivně vzpomínali fanoušci

Michal z Kouzelné školky v pořadu po 23 letech končí. Na Instagramu s ním emotivně vzpomínali fanoušci
Zdroj: Česká televize/Pavla Černá
OSOBNOSTI ČESKÁ TELEVIZE
Uložit Uložené

Michal Nesvadba alias Michal z Kouzelné školky se v pořadu přestane objevovat od podzimu.

Michal Nesvadba, kterému asi nikdo neřekne jinak než Michal z Kouzelné školky, ohlásil po 23 letech konec v pořadu. Ikonický moderátor, který společně s maňáskem Františkem bavil čtvrtstoletí malé Čechy svými výrobky z izolepy, sdělil tuto zprávu ve čtvrtek na Instagramu. Zpráva strhla smršť emotivních komentářů, v nichž spousta lidí vzpomínala na to, jak s Michalem prakticky vyrostla.

Doporučeno
Toto je 20 nejlepších filmů za posledních 20 let. Takto hlasovali lidé na ČSFD a IMDb Toto je 20 nejlepších filmů za posledních 20 let. Takto hlasovali lidé na ČSFD a IMDb 10. června 2022 14:56
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Michal Nesvadba (@michalnes)

Michal Nesvadba ohlásil, že se na obrazovkách v rámci Kouzelné školky nebude objevovat už od podzimu. „Je to životní posun, nelehké a bolestné rozhodnutí. Ale v nejlepším se má skončit,“ napsal pro svých 62 a půl tisíce sledujících na Instagramu. Čtyřiašedesátiletý herec se však do žádného důchodu nechystá, spíše naopak. Na České televizi zůstává, jelikož bude participovat na dalších projektech.

Upřímnost a smutek mě zaskočily, napsal Nesvadba

Nesvadba nicméně neskrýval překvapení z toho, kolik zpráv mu kvůli jeho konci přišlo. „Zaskočili jste mě upřímností a také smutkem, který ve vás zpráva o mém odchodu vyvolala. Nikdy by mě nenapadlo a ani jsem si neuvědomoval, jak moc pro vás ten pořad se mnou v dětství znamenal. Pro mě je překvapivé až dojemné zjištění, že mým odchodem pro mnohé z vás údajně ‚končí dětství‘, ačkoliv je vám již 15–30 let,“ dodal.

Proto všem svým sledujícím za vzkazy poděkoval a zároveň všechny pozval na show Fantazie na kolečkách, v níž se objeví právě na podzim v 10 městech.

Lidé pod příspěvek začali přidávat další vzkazy. „Když mi bylo 6 let, měla jsem Vás možnost poznat osobně. Nyní je mi 18 a stále mám Váš prstýnek z lepicí pásky, který jste mi vyrobil. Jste osobnost! Děkuji,“ napsala jedna ze sledujících. A pozadu nezůstávaly ani slavné osobnosti. 

„Je mi 29 a stejně vždycky, když zazní znělka Kouzelné školky, běžím k obrazovce a křičím ‚Kouzelná školkaaa!‘ Teď už se mnou běží i můj pětiletý syn, který vás taky velmi miluje, a to mě dojímá! Děkujeme,“ napsala k příspěvku zpěvačka Eva Salvatore Burešová. „Michal z Kouzelný školky po 24 letech skončil. Jsem rád, že jsem vyrůstal na takovým goatovi, a ne na afektovaně mluvící p*čovině Fizi,“ napsal zase na Twitter rapper Maniak.

Domů
Sdílet
Diskuse