Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2022 21:51
Čas čtení 0:54
Ema Stanovská

Platforma Hulu zveřejnila trailer na seriál Mike. Herec z Predátora si v něm zahraje legendárního boxera Mikea Tysona

Platforma Hulu zveřejnila trailer na seriál Mike. Herec z Predátora si v něm zahraje legendárního boxera Mikea Tysona
Zdroj: Hulu
NEWS MIKE TYSON ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Seriál s Trevantem Rhodesem v hlavní roli zkoumá nejen to, kým byl Tyson v ringu, ale také jeho kontroverzní život v soukromí.

Legendární boxer „Iron“ Mike Tyson se vrací do svých nejlepších dob v novém traileru na limitovaný seriál Mike z produkce Hulu. Seriál s Trevantem Rhodesem v hlavní roli zkoumá nejen to, kým byl Tyson v ringu, ale také jeho kontroverzní život v soukromí, píše portál Collider.

V traileru můžeme vidět, jak herec z Predátora ztělesňuje obě Tysonovy stránky – divokého boxera, který ničil své soupeře, i komplikovaného muže, který v honbě za americkým snem zažíval manické epizody i depresivní pády.

Doporučeno
Ms. Marvel má venku první část. Vyplatí se sledovat nový seriál od Marvelu, nebo je to velké zklamání? Ms. Marvel má venku první část. Vyplatí se sledovat nový seriál od Marvelu, nebo je to velké zklamání? 8. června 2022 19:30

Nejdůležitější momenty boxerské hvězdy

Trailer působí jako časová osa Tysonova života, která nás provede momenty, jež formovaly jeho mládí, až po slávu, kterou zažil jako boxerská superhvězda.

Tento krátký přelet jeho životem se mění ve smršť, jež ukazuje nejdůležitější události jeho života jako trénink a knokautování soupeřů v ringu, ale i sblížení s adoptivním otcem Cusem D’Amatem, manažerem a trenérem, se kterým měl velmi blízký vztah.

Seriál nám však ukáže i temné stránky boxerova života. Trailer začíná pravděpodobně tou nejtemnější částí – odsouzením za znásilnění, které Tysona nakonec dostalo do vězení. Vichřice pokračuje v podobě vztahu s manažerem Donem Kingem, jeho boje s bipolární poruchou a smrti D’Amata, která ho silně ovlivnila už na začátku kariéry. Seriál se dotkne i tématu rasové diskriminace.

Režisérem a scénáristou seriálu je Steven Rogers. Po boku Rhodese si zahraje i Kerry Sims, Scott MacDonald či Harvey Keitel. Mike bude mít na Hulu premiéru 25. srpna.

Domů
Sdílet
Diskuse