Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2022 18:26
Čas čtení 0:53
Ema Stanovská

Jurassic World: Dominion láme specifický rekord. Má nejhorší recenze z celé série

Jurassic World: Dominion láme specifický rekord. Má nejhorší recenze z celé série
Zdroj: Universal Pictures US
NEWS JURSKÝ SVĚT: NADVLÁDA NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Na stránce Rotten Tomatoes má film momentálně jen 38 % z 219 recenzí.

Závěrečný díl série o Jurském světě Jurský svět: Nadvláda sliboval velkolepé zakončení několikaleté série. Odborníci předpovídali, že se stane největším kasovním trhákem letní filmové sezóny. Krátce po premiéře se ale ukázalo, že to tak zřejmě nebude.

Podle portálu ScreenCrush získal film nejhorší recenze v historii celé série Jurský park a Jurský svět. Recenze na Nadvládu se stále objevují, ale zatím jsou převážně negativní. Na stránce Rotten Tomatoes má film momentálně 38 % z 219 recenzí. To je zhruba o deset procent méně, než měl první Jurský park nebo Jurský svět. 

Hodnocení na Rotten Tomatoes jsou přitom obvykle nejlepší na začátku a časem pomalu klesají.

Jurassic World: Dominion
Zdroj: Universal Pictures US

Portál ScreenCrush konstatuje, že nejzvláštnější na novém Jurském světě je fakt, že nejenže neodpovídá na ústřední otázku, jak by mohlo lidstvo koexistovat s dinosaury, ale ani se o to nepokouší. Namísto toho dějovou linii rychle zvrtne na další příběh odvážných hrdinů prchajících před dinosaury.

Největším kasovním trhákem se tak zřejmě nestane, musel by navíc porazit Top Gun: Maverick, který má skvělé recenze a láme rekordy.

Přečti si také naši recenzi k tomuto filmu.

Mohlo by tě zajímat:
Vybrali jsme 10 nejlepších filmů Johnnyho Deppa. Některé vás zahřejí u srdce, jiné vám ho zlomí a u některých se zase královsky pobavíte
– Jaderná válka, která zničila USA i SSSR. Toto je top 10 katastrofických filmů
10 nejlepších filmů podle skutečných událostí
Domů
Sdílet
Diskuse