Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2021 13:01
Čas čtení 7:25
Tereza Šnajdrová

Jsem milenec, který si na konci schůzky odnáší obálku. Moje klientky jsou provdané osamělé ženy, říká gigolo Dominik (Rozhovor)

Jsem milenec, který si na konci schůzky odnáší obálku. Moje klientky jsou provdané osamělé ženy, říká gigolo Dominik (Rozhovor)
Zdroj: Flickr/Nymphaeum/volně k užití
REFRESHER
Uložit Uložené

S gigolem Dominikem o sexu, ženách, netradičních praktikách i úskalích, která práce gigola přináší.

Dominik se práci gigola věnuje již řadu let. Potěšení žen se stalo jeho životním posláním, o kterém neví ani jeho rodina, ani jeho přítelkyně a rozhodně nemá v plánu jim o tom říkat. Jaké ženy si nejčastěji gigola objednávají? Jak taková schůzka, která stojí 20 000 korun na hodinu, probíhá? A podle čeho si Dominik klientky vybírá? To a mnohem více se dočteš v tomto rozhovoru. 

Doporučeno
Většina mužů přichází až za pět minut dvanáct a pak se diví, proč jim žena utekla s milencem, říká sex koučka Gaia (Rozhovor) Většina mužů přichází až za pět minut dvanáct a pak se diví, proč jim žena utekla s milencem, říká sex koučka Gaia (Rozhovor) 23. června 2021 9:00

Jak jste se k profesi gigola dostal? Jedná se o váš hlavní zdroj obživy?

Nepovažuji se za fatalistu, ale zrovna tady věřím, že si mě gigolo přitáhl. Zatímco Nikola Tesla ve snech vynalézal, Renoir maloval, já se živě oddával smyslným radovánkám. No dobře, spousta lidí má divoké sny, mě to ale táhlo dál. Rozvíjet svou pozornost k ženám, umění laskat, otevírat jejich srdce…


Můj hlavní zdroj obživy to však nikdy nebyl. Společníkem jsem už hezkou řádku let, a ještě jsem neutratil ani korunu. Všechno investuju, což se časem vlastně stalo mým zdrojem obživy. Rozhodně nejde být na tomhle příjmu závislý tak, aby se člověk klepal, že třeba nebude mít na splátku hypotéky. Jak by pak asi taková schůzka vypadala? „Pobuďme spolu ještě hodinu a půl.

Takže přes den vás můžeme zastihnout ve finančním sektoru a v noci se měníte v tajuplného gigola?

Že bych se měnil jako upír, to zrovna ne. Schůzky probíhají přes den, stejně jako večer nebo v noci. Myslím, že u mnohých párů je to trochu zažitý stereotyp, že intimita patří do tmy. Já ale na stereotypy kašlu, a i většina mých partnerek je s chutí brzy opouští. Pokud se ale ptáte na mé rozpolcení, tak ano, žiju dvojím životem. Je to sexy.

Doporučeno
Člověk jako nábytek. Michal z BDSM komunity nám vyprávěl, v čem spočívá tato netradiční sexuální praktika Člověk jako nábytek. Michal z BDSM komunity nám vyprávěl, v čem spočívá tato netradiční sexuální praktika 10. května 2021 9:30

Nebojíte se, že byste se jednoho den mohl v práci potkat s jednou z vašich klientek a všechno by prasklo? Nebo máte domluvená pravidla, jak se chovat v případě, že dojde k náhodnému setkání?

Strachy mě dávno opustily. Naučil jsem se všem rizikům předcházet. A kdybych nějakou velkou náhodou přišel na schůzku naslepo, na které bychom se znali, nejspíš nepraskne všechno, dokonce asi ani něco málo, protože „máslo na hlavě“ budeme mít oba. Mé ženy jsou dost diskrétní. Ne pro domluvená pravidla, ty bych těžko vymáhal, ale protože se to rozumí tak nějak samo sebou.


Statisticky to navíc není moc pravděpodobné, protože vzhledem k exkluzivitě mých služeb je nabídka celkem cílená a žádný z mých známých se o mé služby nemohl ucházet. Když to teď píšu, zním jako namyšlený blbeček. Jsem všechno, jen ne tohle. Myslím to pouze z finančního hlediska. Moje služba si najde jen toho, koho má.

Někdo chce zcestovat svět, jiný zkusí podnikat, další se oddá sportovní kariéře. Můj osud jste prostě určily vy – ženy.

Proč jste s profesí gigola začal? Co vás k tomu vedlo?

Znáte takové to pnutí, že prostě něco musíte? Někdo chce zcestovat svět, jiný zkusí podnikat, další se oddá sportovní kariéře. Můj osud jste prostě určily vy – ženy. Doteď, i po letech, jste pro mne někým posvátným, a zároveň šíleně přitažlivým. Křehkým, ale tak inspirativním. Stačí vás jen pozorovat vědomým zrakem, přičichnout si a dokázat nasát tu specifickou omamnou vůni… Tak, jako kluci vnímali holky, když byli v pubertě, tak se stejnou intenzitou je dokážu prožívat stále já. Jen už si můžu o kapku víc dovolit.

Jsou na vás kladeny nějaké požadavky, co se vzhledu či chování týče? Jak by měl správný gigolo vypadat?

No, občas někdo s nějakým požadavkem vyrukuje. Když ještě neví, jak to chodí, tak možná mají určitou představu. Buď jim pak imponuje, že se rozhodně nepřizpůsobím a dál s chutí budu sám sebou, anebo ne. A to se pak prostě opakovaně nevídáme. Už v začátku jsem si uvědomil, že abych neztratil tvář, musím zůstat Dominikem. A v průběhu let jsem přesvědčil, že to je dostatečné, abych přesně tohle „prodával“.

Ví o vašem koníčku rodina či partnerka? Co na něj říkají?

Neví o tom nikdo. Nikomu nic nechci vysvětlovat, natožpak rodině. Z přímé rodiny mám jenom tátu, který by mě možná poplácal po zádech, ale těžko předvídat. Nikomu nemám v úmyslu ubližovat.

A partnerka?

Partnerku mám a ani ta o tom neví. Své soukromí ale moc rozebírat nechci, nezlobte se.

Doporučeno
Masturbace se zubním kartáčkem, cuketou i vařečkou či houbičkou na nádobí. Fantazii se v sexu meze nekladou Masturbace se zubním kartáčkem, cuketou i vařečkou či houbičkou na nádobí. Fantazii se v sexu meze nekladou 11. května 2021 19:10

Jak dlouho myslíte, že je možné takovou profesi vykonávat? Měly by ženy zájem i o gigola v pokročilém věku?

Myslím, že žádný věkový limit není. Když jsem ale ještě koukal okolo, jací gigolové existují, žádný z nich důchodcem nebyl. Žádného vzorku, který bych považoval za směrodatný, jsem se nicméně nedopídil. V ČR téměř žádný trh s gigoly neexistuje, ač jsme poměrně zkaženým národem. Řekl bych, že jedinců v téhle profesi, kteří zůstanou několik let, nebude na světě moc a ti si tím pádem můžou dovolit s tím i zestárnout. Budou-li stárnout charismaticky.

Jaký typ žen si vás nejčastěji objednává? Jsou to ženy osamělé nebo i provdané?

Provdané osamělé. Žena, je-li singl, je často sama z nějakého rozhodnutí čili si ten stav dokáže užít. Jinou dimenzí jsou ženy ve svazku, ve kterém jsou nešťastné. Takové nehledají v mém náručí primárně sex, spíš jakousi cestu.

Ty důvody jsou neskutečně pestré. Zvědavost, nějaká životní krize, chtíč, potřeba sounáležitosti, touha po něčem netradičním, zakázaném…

Když se mnohdy jedná o zadané ženy, bavíte se s nimi i o tom, proč se rozhodly využít vašich služeb? Jaké jsou jejich důvody?

Tahle otázka mě vždy zajímá jako první: „Co tě ke mně přivádí?“. Ty důvody jsou neskutečně pestré. Zvědavost, nějaká životní krize, chtíč, potřeba sounáležitosti, touha po něčem netradičním, zakázaném… Uvědomění si, že ještě mají nárok na nějaké sny. Ty ale nemusí prožívat jen se mnou, často je naše zkušenost probudí, což se jim následně otiskne do celého života.

Životní krize? Proč tedy setrvávají ve vztahu, v němž nejsou spokojené?

Tady už to tak pestré není. Buď mají partnera rády, jenže vyprchala jakákoliv jiskra, zatímco ony stále žízní, anebo ho rády nemají a nejsou v pohodě ani samy se sebou. Nemají dost kuráže na to odejít, začít třeba zase od nuly, což by sice mohly, ale vězní je vlastní hlava. To může dojít tak daleko, že se to projeví i někde na těle.

Stalo se vám někdy, že se do vás klientka zamilovala?

Všechny trvalejší vztahy jsou vlastně protkány city. V úvodu může jít o čistě tělesnou záležitost spojenou se sympatiemi a přitažlivostí, ale zvlášť ženám se tahle kombinace brzy vkrade i do srdce. Spojené nádoby. Možná jsem prostě pomilováníhodný (smích).

Jak jste to následně řešil?

Nechávám to plynout. Když by to mělo začít víc brát než dávat, tak to prostě ukončíme. Takový byl i osud mého nejdelšího vztahu, kdy jsem po pěti letech naznal, že blokuju její city, a zároveň jí nemůžu dát to, co by si zasloužila.

Doporučeno
Striptérka Syybila: Vydělávám jako někdo, kdo je 20 let ve firmě. OnlyFans mi platí nájem (Rozhovor) Striptérka Syybila: Vydělávám jako někdo, kdo je 20 let ve firmě. OnlyFans mi platí nájem (Rozhovor) 16. září 2020 16:54

Jaká věková kategorie žen nejčastěji využívá vašich služeb?

53 let. V tomhle se mi statistika vysmála, protože přesně tenhle věk je tím suverénně nejčastějším. Mám rád starší ženy a když mě kontaktuje zralejší žena, přitahuje mě to. Mám dojem, že si máme víc co nabídnout.

Dostal jste se už někdy do situace, kdy by mezi vámi a klientkou nebyla žádná chemie a vy jste ji musel odmítnout?

Ano, to se stalo, ale kupodivu se nejednalo o fyzickou chemii, jako spíše o to, že jsme si nerozuměli po takové té harmonické stránce, kdy jsme spolu při úvodní schůzce, nebo dokonce již po mailech, válčili. Jako bychom se o něco přetahovali. Ale nepovažuji to za odmítnutí, prostě se rozloučíme.  

Podle čeho si klientky vybíráte?

Kdo mě kontaktuje, s tím se bavím. Pokud není něco vyloženě špatně, pokračujeme k setkání a tam už děj se vůle boží. Už mé ceny působí jako základní filtr – návštěvnost mého webu je poměrně vysoká, ale konverze těch, kdo se se mnou spojí, pochopitelně opačně nízká. Pro tohle síto jsem se rozhodl záměrně.

Jsem milenec, který si na konci schůzky odnáší obálku. A s milencem, pokud chcete, se můžete milovat, povídat si, nebo si dát skleničku.

Na vašem webu jsem nalezla informaci, že nenabízíte pouze sex, ale například i posezení u skleničky vína. Jste tedy spíše prostitut, nebo placený společník?

A jak vy byste cokoliv z toho klasifikovala? Na wikipedii jsou zmatené definice, a žádné lepší nenajdete. Jsem milenec, který si na konci schůzky odnáší obálku. A s milencem, pokud chcete, se můžete milovat, povídat si, nebo si dát skleničku. Musí to být celá mozaika. Jasně že sex hraje prim, jen ho zabalte do hezkého prostředí, radostné nálady a stupňujícího se vzrušení a jako takový milenec myslím především na svou partnerku, dám si záležet na tom, abychom ji v tu chvíli oba zbožňovali – já i ona sama sebe. A když spolu nejsme, nechám ji veškerou její volnost a svobodu.

Pokud s klientkou vyrazíte na večeři či skleničku, kdo v takovém případě platí za útratu?

Jsou to náklady klientky, ale po pravdě, pokud mi dá za schůzku pár desetitisíců, prachy za večeři není třeba řešit.

Doporučeno
Je mu 66 let a točí porno. Toto je nejstarší český pornoherec Pavel Halabica (Rozhovor) Je mu 66 let a točí porno. Toto je nejstarší český pornoherec Pavel Halabica (Rozhovor) 25. března 2021 17:27

Když si vás žena naopak objedná pouze za účelem sexu, jak taková schůzka probíhá? Sejdete se u ní, či u vás?

Sejdeme se buď u klientky doma nebo na hotelu, ale 95 % mých schůzek je se ženami, se kterými se nevidím poprvé. Ty mi důvěřují a nemají problém, pokud tomu nebrání praktická stránka věci, mě pustit k sobě blízko i do svého soukromí.

Sejdete se a co následuje? Jdete rovnou na věc?

Tak si v rámci reportáže řekněte o nějaký budget a uvidíte (úsměv).

Používáte u každého pohlavního styku ochranu? Nebojíte se pohlavně přenosných chorob?

Vždycky, přes to vlak nejede. Vnímám svou plnou zodpovědnost, takže není nazbyt, i když je to samozřejmě opruz. Někdy mi až zůstává rozum stát, když slyším historky svých kamarádů a jejich hazardu. Věřte nebo ne, ale nejsem promiskuitní, partnerek mám relativně málo a chodím pravidelně na testy.

Při prvním setkání výjimečně ano, abychom zjistili, zda má žena nějakou celý život schovanou ulítnou touhu. Třeba hrané znásilnění.

Domluvíte se dopředu, v jakém duchu se styk ponese? 

Při prvním setkání výjimečně ano, abychom zjistili, zda má žena nějakou celý život schovanou ulítnou touhu. Třeba hrané znásilnění. Jinak se mi ale spíš ženy chtějí oddat a nechají se vším provést. Tak nějak se to tvoří spontánně samo, jako při jakémkoliv jiném mileneckém rituálu.

Chtěly po vás někdy klientky nějaké netradiční praktiky, které byste dokonce musel odmítnout?

Jo, ale napadá mě jediný, který byl fakt za hranou a náš kontakt tak skončil pouze u telefonátu. Tahle žena chtěla, abych sál její krev. Nebo ona mou, už nevím. Ne že by mi tělesné tekutiny nějak vadily, ale tohle mi přišlo tak ujetý, že jsem si nejdřív myslel, že jde o vtip. Hovor jsem tedy obrátil s tím, jestli si mám dovézt brčko, jenže ona mi vážným hlasem odvětila, že má k tomu účelu zbroušené zuby. Celkem netradiční, nemyslíte?

Málem jsem se porval s manželem, který přišel na schůzku místo klientky nebo jsem se setkal i s nějakou tou výhružkou,

Ano, to máte pravdu. A na závěr mi prozraďte, shledáváte na vaší práci i něco nepříjemného? Nebo je plná pozitiv?

Každá mince má dvě strany. Málem jsem se porval s manželem, který přišel na schůzku místo klientky nebo jsem se setkal i s nějakou tou výhružkou, kterou jsem musel dost razantně utnout, ač mi to nebylo po chuti. Mám kontakty, které bych ale raději nikdy nemusel využít. Je to prostě trochu jako hraní si s ohněm ale může to být sranda, když člověk ví, jak na to.

Domů
Sdílet
Diskuse