Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2021 13:01
Čas čtení 7:25
Tereza Šnajdrová

Jsem milenec, který si na konci schůzky odnáší obálku. Moje klientky jsou provdané osamělé ženy, říká gigolo Dominik (Rozhovor)

Jsem milenec, který si na konci schůzky odnáší obálku. Moje klientky jsou provdané osamělé ženy, říká gigolo Dominik (Rozhovor)
Zdroj: Flickr/Nymphaeum/volně k užití
REFRESHER
Uložit Uložené

S gigolem Dominikem o sexu, ženách, netradičních praktikách i úskalích, která práce gigola přináší.

Dominik se práci gigola věnuje již řadu let. Potěšení žen se stalo jeho životním posláním, o kterém neví ani jeho rodina, ani jeho přítelkyně a rozhodně nemá v plánu jim o tom říkat. Jaké ženy si nejčastěji gigola objednávají? Jak taková schůzka, která stojí 20 000 korun na hodinu, probíhá? A podle čeho si Dominik klientky vybírá? To a mnohem více se dočteš v tomto rozhovoru. 

Doporučeno
Většina mužů přichází až za pět minut dvanáct a pak se diví, proč jim žena utekla s milencem, říká sex koučka Gaia (Rozhovor) Většina mužů přichází až za pět minut dvanáct a pak se diví, proč jim žena utekla s milencem, říká sex koučka Gaia (Rozhovor) 23. června 2021 9:00

Jak jste se k profesi gigola dostal? Jedná se o váš hlavní zdroj obživy?

Nepovažuji se za fatalistu, ale zrovna tady věřím, že si mě gigolo přitáhl. Zatímco Nikola Tesla ve snech vynalézal, Renoir maloval, já se živě oddával smyslným radovánkám. No dobře, spousta lidí má divoké sny, mě to ale táhlo dál. Rozvíjet svou pozornost k ženám, umění laskat, otevírat jejich srdce…


Můj hlavní zdroj obživy to však nikdy nebyl. Společníkem jsem už hezkou řádku let, a ještě jsem neutratil ani korunu. Všechno investuju, což se časem vlastně stalo mým zdrojem obživy. Rozhodně nejde být na tomhle příjmu závislý tak, aby se člověk klepal, že třeba nebude mít na splátku hypotéky. Jak by pak asi taková schůzka vypadala? „Pobuďme spolu ještě hodinu a půl.

Takže přes den vás můžeme zastihnout ve finančním sektoru a v noci se měníte v tajuplného gigola?

Že bych se měnil jako upír, to zrovna ne. Schůzky probíhají přes den, stejně jako večer nebo v noci. Myslím, že u mnohých párů je to trochu zažitý stereotyp, že intimita patří do tmy. Já ale na stereotypy kašlu, a i většina mých partnerek je s chutí brzy opouští. Pokud se ale ptáte na mé rozpolcení, tak ano, žiju dvojím životem. Je to sexy.

Doporučeno
Člověk jako nábytek. Michal z BDSM komunity nám vyprávěl, v čem spočívá tato netradiční sexuální praktika Člověk jako nábytek. Michal z BDSM komunity nám vyprávěl, v čem spočívá tato netradiční sexuální praktika 10. května 2021 9:30

Nebojíte se, že byste se jednoho den mohl v práci potkat s jednou z vašich klientek a všechno by prasklo? Nebo máte domluvená pravidla, jak se chovat v případě, že dojde k náhodnému setkání?

Strachy mě dávno opustily. Naučil jsem se všem rizikům předcházet. A kdybych nějakou velkou náhodou přišel na schůzku naslepo, na které bychom se znali, nejspíš nepraskne všechno, dokonce asi ani něco málo, protože „máslo na hlavě“ budeme mít oba. Mé ženy jsou dost diskrétní. Ne pro domluvená pravidla, ty bych těžko vymáhal, ale protože se to rozumí tak nějak samo sebou.


Statisticky to navíc není moc pravděpodobné, protože vzhledem k exkluzivitě mých služeb je nabídka celkem cílená a žádný z mých známých se o mé služby nemohl ucházet. Když to teď píšu, zním jako namyšlený blbeček. Jsem všechno, jen ne tohle. Myslím to pouze z finančního hlediska. Moje služba si najde jen toho, koho má.

Někdo chce zcestovat svět, jiný zkusí podnikat, další se oddá sportovní kariéře. Můj osud jste prostě určily vy – ženy.

Proč jste s profesí gigola začal? Co vás k tomu vedlo?

Znáte takové to pnutí, že prostě něco musíte? Někdo chce zcestovat svět, jiný zkusí podnikat, další se oddá sportovní kariéře. Můj osud jste prostě určily vy – ženy. Doteď, i po letech, jste pro mne někým posvátným, a zároveň šíleně přitažlivým. Křehkým, ale tak inspirativním. Stačí vás jen pozorovat vědomým zrakem, přičichnout si a dokázat nasát tu specifickou omamnou vůni… Tak, jako kluci vnímali holky, když byli v pubertě, tak se stejnou intenzitou je dokážu prožívat stále já. Jen už si můžu o kapku víc dovolit.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 100131 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Proč nikdo z jeho rodiny o jeho profesním přivýdělku neví
  • Jaké ženy si jej nejčastěji objednávají
  • Jaké služby jim poskytuje
  • Jaké negativní zkušenosti má za sebou
Domů
Sdílet
Diskuse