Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2021 11:42
Čas čtení 2:01
Vojtěch Vanda

Nováčci z Blakkwoodu, Mikýř na albu Maniaka s Wichem a nebo Skinny Barber. Toto je český rapový červenec

Nováčci z Blakkwoodu, Mikýř na albu Maniaka s Wichem a nebo Skinny Barber. Toto je český rapový červenec
Zdroj: Maniak & DJ Wich
HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Co se bude poslouchat v červenci? Zjistíš v našem přehledu.

Letošní červenec je po velice dlouhé době měsícem, kdy jsou rapové koncerty v plném proudu, festivaly obnovují svou činnost a fanoušci si znova zvykají na zaplněné prostory pod pódiem a své oblíbence na nich. Umělci však nezapomínají ani na nové releasy, se kterými potěší své posluchače tento měsíc.

My nejprve začneme s malou opravou. Tak trochu nešťastně jsme tě informovali o tom, že album DJ Wiche a Maniaka vyjde již v červnu. Release byl ale nakonec naplánován až na tento měsíc. Proto se omluvíme tím nejlepším způsobem – bližšími informacemi k jejich nové desce.

Doporučeno
Dřív jsem úplnej svatoušek nebyl, ale můj trestní rejstřík zůstal čistej, tvrdí Esposito z FNL. Illegal money pro mě nejsou výzva Dřív jsem úplnej svatoušek nebyl, ale můj trestní rejstřík zůstal čistej, tvrdí Esposito z FNL. Illegal money pro mě nejsou výzva 1. července 2021 9:00

Nová deska ponese název Černej kůň. O jakém koni se to hovoří, se můžeš přesvědčit v novém videoklipu na Ach Ano kanále. Kombinace zkušeného vysokého standardu s mladým divokým motorem vznikne spojení, pro nějž stojí za to být ve střehu. Nosič se objeví ve tvých uších už 12. července

Domů
Sdílet
Diskuse