Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2021 13:07
Čas čtení 0:39
Tereza Šnajdrová

Ilona Csáková chce do Sněmovny. Zpěvačka bude kandidovat za blok poslance Volného

Ilona Csáková chce do Sněmovny. Zpěvačka bude kandidovat za blok poslance Volného
Zdroj: Ilona Csáková/propagační materiál/volně k užití
NEWS VOLBY DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY 2021
Uložit Uložené

Ilona Csáková bude kandidátkou v Jihomoravském kraji.

Jen před pár dny jsme tě informovali o tom, že na kandidátce bloku poslance Volného bude Jana Bobošíková, česká moderátorka a politička, která v minulosti již několikrát bojovala o místo v Poslanecké sněmovně. Tu podle nejnovějších informací zpravodaje iDnes doplní i známá zpěvačka a odpůrkyně očkování Ilona Csáková, která bude kandidovat za Jihomoravský kraj. 

Doporučeno
„Chránit svůj národ, svůj stát.“ Hnutí SPD zveřejnilo novou stranickou hymnu i volební program „Chránit svůj národ, svůj stát.“ Hnutí SPD zveřejnilo novou stranickou hymnu i volební program 16. července 2021 12:28

Ano, mohu potvrdit, že Ilona Csáková za nás bude kandidovat. Mám z toho velikou radost,“ potvrdila informaci předsedkyně strany Jana Volfová.

Ilona Csáková se již několikrát v minulosti objevila na demonstracích proti vládním opatřením, které pořádal právě Lubomír Volný a netají se ani tím, že je odpůrkyni očkování a testování školáků.

Pouze říkám můj postoj. Chci se dobrovolně a svobodně rozhodnout. Nešířím dezinformace...,“ odpověděla zpěvačka v říjnu minulého roku na náš dotaz, zda si je vědoma odpovědnost za šíření takových názorů. 

Každý má právo na svůj názor, a to že nesouhlasím s nesmyslnými nařízeními vlády jako spousta občanů této země, je evidentně proto, že nás záměrně a systematicky likvidují,“ psala pak na sociálních sítích. 

Doporučeno
Babiš vydal další knihu. Vybrali jsme nejzajímavější pasáže Babiš vydal další knihu. Vybrali jsme nejzajímavější pasáže 16. července 2021 10:31
Domů
Sdílet
Diskuse