Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Komerční banka.
27. září 2021 11:50
Čas čtení 2:30
Sponzorovaný obsah

Svou budoucnost si tvoříš ty. Podívej se, jak mít své peníze pod kontrolou se studentským účtem G2.2 od Komerční banky

Svou budoucnost si tvoříš ty. Podívej se, jak mít své peníze pod kontrolou se studentským účtem G2.2 od Komerční banky
Zdroj: Komerční banka
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Oblíbené studentské konto G2.2 od Komerční banky teď nabízí příjemný bonus.

Zorientovat se ve světě bankovních produktů není snadné. Každá banka ti nabízí něco trochu jiného a vybrat si, co bude přesně vyhovovat tvým potřebám, často bývá nadlidským úkolem.

Pokud ještě studuješ, jedna z ideálních možností, po které se vyplatí sáhnout, je studentské konto. Takové produkty obvykle rozumí potřebám mladých lidí, mezi něž patří třeba cestování, rychlý přehled o penězích a spojení se svou bankou nebo možnost propojit svůj účet s chytrým mobilem nebo hodinkami, a mít tak své peníze pořád po ruce (v případě hodinek dokonce na ruce). 

Studentské konto G2.2 již dlouho nabízí také banka s jednou z nejdelších tradic v České republice – Komerční banka. Pojďme si společně projít to, co ti tento studentský účet přinese.

Bezpečí na celém světě ve formě moderních technologií

Hlavní výhodou studentského konta G2.2 je, že tě sjednání a vedení účtu nic nestojí, a to až do tvých 30 let. Jako bonus ti nyní banka, a to až do konce října 2021, připíše extra příspěvek až do výše 700 Kč. První polovinu získáš, už když si konto založíš, a dalších 350 Kč dostaneš při předložení platného studentského průkazu ISIC. 

KB
Zdroj: Komerční banka
Chci si zařídit účet

Abys měl větší svobodu nejen při běžných finančních operacích, ale třeba zrovna při cestování, můžeš si k prvnímu účtu, vedenému v korunách, zdarma založit i druhý, který si povedeš v eurech nebo amerických dolarech.

Oba účty ti dávají možnost přijímat i odesílat tuzemské elektronické SEPA úhrady absolutně bez poplatků, což výrazně urychluje platby do a ze zahraničí, které jsou navíc 100% bezpečné. A když už mluvíme o bezepečí...

KB
Zdroj: Komerční banka

Svoje studentské konto G2.2 si pohodlně propojíš nejen s mobilním a internetovým bankovnictvím, ale také se službami Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay a Fitbit Pay, díky kterým platíš bezpečně a pohodlně. A navíc, jak už nejspíš dobře víš, bez nutnosti mít u sebe fyzickou kartu. 

Karta, která myslí na planetu

Embossovanou kartu ale k účtu samozřejmě dostaneš bez dalších poplatků. Můžeš si pak vybrat, jestli sáhneš po vlastním designu, který ti dává prostor vyjádřit svůj styl, nebo po základní kartě, kterou KB z více než 85 % zpracovala z recyklovaných materiálů, čímž se snaží snížit vytváření nových plastů při výrobě platebních karet.

KB
Zdroj: Komerční banka

V rámci účtu máš všechny výběry v ČR z bankomatů Komerční banky zdarma stejně jako jeden výběr měsíčně v zahraničí. Pokud máš ale pocit, že ti jeden výběr nestačí a nechceš se omezovat, za 100 Kč měsíčně můžeš mít kartu zlatou, která ti ještě víc rozváže ruce.

V rámci této extra služby se zlatou kartou máš možnost výběrů na celém světě bez omezení, a pokud se rozhodneš cestovat, dostáváš i nadstandardní cestovní pojištění jako další bonus. Aby toho nebylo málo, na cestách tě bude zdarma provázet motoristická asistenční služba, která funguje po celé Evropě, a pod kterou patří dokonce i vozidla z půjčovny. 

Podpora ve slepých uličkách

Obzvlášť v mladém věku se ti může stát, že budeš potřebovat nějaké peníze navíc. Cesty osudu jsou nevyzpytatelné, ale ty se můžeš připravit na jakoukoliv slepou uličku, do které se dostaneš. Pokud se rozhodneš zařídit si konto G2.2, můžeš svůj zůstatek přečerpat do výše až 5000 Kč bez poplatků a úroků.

KB
Zdroj: Komerční banka
Zajímá mě víc

Zařídit si studentské konto je první krok v dlouhodobém zdravém vztahu mezi klientem a bankou. Když pak budeš potřebovat hypotéku, krátkodobý úvěr nebo jiné produkty, banka tu bude vždy pro tebe. Více o kontu G2.2 zjistíš na těchto stránkách. A hlavně buď bez obav. Účet se můžeš vydat zřídit na jakoukoliv pobočku KB, kde se o tebe postarají se vší úctou a jako o důležitého partnera, kterým také jsi.

Není se čeho bát, i když ti některé informace budou chybět, všechno ti na místě předem vysvětlí a ty budeš mít čas se rozhodnout, jak se svými penězi naložíš. Na tvé budoucnosti totiž záleží, protože budoucnost jsi právě ty. 

Domů
Sdílet
Diskuse