Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. září 2021 16:56
Čas čtení 0:51
Richard Bonde

Bill Cosby se ani po pobytu za mřížemi neplánuje vzdát showbyznysu. Údajně chystá novou televizní show

Bill Cosby se ani po pobytu za mřížemi neplánuje vzdát showbyznysu. Údajně chystá novou televizní show
Zdroj: Flickr/World Affairs Council of Philadelphia and Girard College/volně k užití
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Potvrdil to jeho mluvčí Andrew Wyatt.

Známý americký stand-up komik a herec Bill Cosby, kterému je letos již 84 let, se před několika měsíci po více než dvouletém pobytu za mřížemi vrátil zpět na svobodu. Navzdory krátkému času, který uplynul od jeho návratu, se mu už vrací jeho kreativní duch.

Cosby chystá novou televizní show. Pro Fox News to potvrdil jeho mluvčí Andrew Wyatt, který řekl, že 84letý Codby tráví hodně času telefonováním a řešením různých projektů, mezi které patří i zmiňovaná show.

„Právě teď pracuje na řadě projektů, má mnoho nápadů na televizní program, kvůli kterému pořád telefonuje s producenty a spolupracuje s lidmi každý den,“ dodal Wyatt. „Dává ze sebe ven své kreativní nápady.“

Detaily o tom, zda se známý komik vrátí do showbyznysu i po přestávce ve vězení, za kterou mohl jeho sexuální útok na ženu z roku 2004, zatím zůstávají pod rouškou tajemství. Podle všeho však s produkčním týmem telefonuje už od doby, kdy byl stále za mřížemi. „Chce se vrátit dříve či později,“ uzavírá Wyatt.

Domů
Sdílet
Diskuse