Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2021 7:35
Čas čtení 0:55
Tereza Šnajdrová

Lana Del Rey jde off-line. Deaktivovala si všechny své sociální sítě

Lana Del Rey jde off-line. Deaktivovala si všechny své sociální sítě
Zdroj: Rich Fury/Getty Images for The Recording Academy
NEWS LANA DEL REY
Uložit Uložené

Autorka hitu Young and Beautiful prý potřebuje více soukromí na novou tvorbu. Volný čas chce investovat do rozvíjení nových dovedností, nikoli do sociálních sítí.

Americká zpěvačka, skladatelka a femme fatale Lana Del Rey v neděli o půlnoci deaktivovala všechny své sociální sítě. Své fanoušky o tom informovala teprve v neděli ráno, když na Instagramu vyvěsila video, v němž říká, že potřebuje více soukromí a volný čas chce investovat do zlepšení svých dovedností, nikoli do sociálních sítí. 

Ahoj, jen jsem vám chtěla říct, že zítra deaktivujeme naše účty na sociálních sítích, moje účty na sociálních sítích. Důvodem je, že mám mnoho práce, která vyžaduje soukromí a také hodně zájmů,“ začala video Lana Del Rey, kterou už na Instagramu nenajdeš.

Zpěvačka své fanoušky ujistila, že to, že končí na sociálních sítích, neznamená, že zanevře i na hudbu. „Miluji hudbu, miluji, co dělám a na tomto světě jsem právě kvůli hudbě. Navíc se učím i novým dovednostem,“ řekla Del Rey.

V závěru ještě fanouškům poděkovala za podporu a následně se odmlčela. „Chci vám ze srdce poděkovat za to, jak mě podporujete a že stále posloucháte moji hudbu. V tuto chvíli se ale trochu uzavřu a budu dál rozvíjet svoje zájmy a dovednosti,“ dodala.

Americká písničkářka v současné chvíli pracuje na nové desce Blue Banisters, která by měla vyjít již 22. října a hudební nadšenci se mají na co těšit. Novinka bude složená ze starého i nového materiálu a některé texty písní napsali členové rodiny Lany Del Rey, což albu zaručí autenticitu a bude se jednat o opravdu osobní zpověď.

Doporučeno
Lana Del Rey si na podepisování knihy vzala flitrovanou roušku ze síťky. Fanoušci jsou zděšeni Lana Del Rey si na podepisování knihy vzala flitrovanou roušku ze síťky. Fanoušci jsou zděšeni 5. října 2020 17:10
Domů
Sdílet
Diskuse