Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2021 v 14:30
Čas čtení 5:04
Dominik Vetrák

Marvel chystá hned 5 obrovských her na nové konzole. Přichází temný tým Avengers, Wolverine, ale i Venom a Strážci galaxie

Marvel chystá hned 5 obrovských her na nové konzole. Přichází temný tým Avengers, Wolverine, ale i Venom a Strážci galaxie
Zdroj: Insomniac Games
TECH
Uložit Uložené

V následujících letech se můžeme těšit na příval komiksových her ze světa Marvelu.

Po úspěchu Spider-Mana na PS4 (společně s The Last of Us jde o nejprodávanější Playstation exkluzivitu) si mnozí vydavatelé řekli, že to zkusí s megaúspěšnou značkou i v jiných hrách. V podstatě ani nechápeme, proč to nezkusili už předtím. Kromě mobilních a LEGO her nevyšla pořádně žádná velká komiksová hra od Marvelu, zatímco DC vyhrávalo s Batmanem, Injustice a jinými značkami. 

Marvel asi začal být až příliš silnou značkou, a jako první toho využil Playstation, když pověřil studio Insomniac Games, aby vytvořilo Spider-Mana (lépe řečeno Insomniac si mohlo vybrat jakéhokoliv hrdinu a vyhrál právě Spidey). 

I nadále vycházela spousta mobilních her, exkluzivita pro Nintendo Switch s názvem Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order a vyšel i povedený Iron Man pro VR od Playstation (PSVR). Dnes se podíváme na budoucnost marveláckých her, a že je pořádně bohatá.

Doporučeno
10 nejlepších her z Gamescomu, které tě posadí na zadek. Zahrajeme si temnou marvelovku, Age of Empires 4, Saints Row a mnohem víc 10 nejlepších her z Gamescomu, které tě posadí na zadek. Zahrajeme si temnou marvelovku, Age of Empires 4, Saints Row a mnohem víc 26. srpna 2021 v 11:00

Marvel’s Avengers

Tvůrci prvních dvou dílů restartovaného Tomb Raidera vydali Avengers až 5 let po Rise of the Tomb Raider. Měli tedy dost času na to, aby podle skvělé předlohy vytvořili podobně kvalitní hru. Bohužel, nestalo se. Titulu se nepodařilo překonat ani průměrné hodnocení na Metacritic 7/10, přičemž při vydání ho provázely mnohé chyby. Tvůrci se hru snaží vylepšit a přidávat do ní nový obsah, ale ani ten nevymysleli nejlépe.

Nedávno vydali větší rozšíření War for Wakanda. Naneštěstí šlo kvalitativně o podobný průměr jako v případě originální hry. Do konce roku však přidají i postavu Spider-Mana, která bude exkluzivní pro majitele PS4 a PS5. Kromě toho tvůrci přislíbili, že budou Avengers rozšiřovat i příští rok. Žánrově jde o akční adventuru z pohledu třetí osoby, ve které střídavě ovládáš více členů týmu Avengers.

Hra využívá singleplayerové, ale i multiplayerové komponenty. Bohužel, slabší kvalita a prezentace způsobily, že se hra ani příliš dobře neprodávala. Každý by čekal, že značka Avengers bude prodávat sama o sobě, ale ukázalo se, že nikdo není zvědavý na slabší produkty, pokud je na trhu Spider-Man od Insomniac Games.

Marvel’s Guardians of the Galaxy – 26. říjen (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Vydavatel Square Enix, který vydal i titul Avengers, se bude modlit, aby kolegové studia Crystal Dynamics ze studia Eidos Montreal odvedli se značkou Marvel lepší práci. Podle zveřejněných trailerů by se jim to i mělo podařit. Ne každému zřejmě sedne styl humoru a zpracování postav, jakožto ani příběh (dosavadní ukázky záporáků působily spíše trapně a neoriginálně), samotná hratelnost ovšem vypadá velmi zábavně. 

Hra se může pochlubit pěkným prostředím a vizuálně okouzlujícími planetami. Odehrává se totiž ve vesmíru, což určitě víš, pokud jsou ti Strážci galaxie známí. Videoherní tým bude identický tomu filmovému. Draxe, Gamoru, Groota a Rocketa povede Star-Lord. Očekávej hláškami nabyté dialogy (pokud se podaří), množství příběhových cutscén a souboje s mimozemšťany jak na planetách, tak ve vesmírných lodích.

Přidej se do klubu REFRESHER+
Základní
125 Kč
Účtuje se jednou za 4 týdny
31,25 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Méně reklam
150 kreditů každé 4 týdny na nákup benefitů
Roční - 17 %
1 500 Kč 1 250 Kč
Účtuje se jednou za rok
24,04 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Úplně bez reklam
2 000 kreditů ihned na nákup benefitů
Sdílení článků kámošům a kámoškám
Všechny možnosti předplatnéhoMám slevový kód
Dokončením souhlasím s pravidly a podmínkami portálu Refresher.
Přidej se do klubu REFRESHER+

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Který slavný a milovaný hrdina od Marvelu se dočká obrovské hry ve stylu Spider-Mana? 
  • Proti komu budou Peter Parker a Miles Morales bojovat ve druhém díle Spider-Mana? Venom je jen začátek.
  • Jak vypadá spojení X-Comu a Marvelu ve skvěle vypadající taktické hře?
Dočíst článek
Máš již předplatné?
Přihlásit se
Dočíst článek
Poslat sms
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 103305 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Odemknutí přes SMS
Tenhle článek
Poslat sms Jak to funguje?
Všechny články za měsíc
🤩 Pouze 36 Kč navíc
POSLAT SMS Jak to funguje?
Po odemčení získáš
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Např.: Bělení zubů v Dr. Úsmev ZDARMA , Dentální hygiena v Dr. Úsmev ZDARMA nebo 2 kopčeky zmrzliny od Koun ZDARMA
Zobrazit všechny (9)
Domů
Sdílet
Diskuse