Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2021 7:36
Čas čtení 0:57
Vojtěch Vanda

Útočník v Tišnově brutálně napadl šest osob, na místo musel vrtulník. Policie agresora dopadla

Útočník v Tišnově brutálně napadl šest osob, na místo musel vrtulník. Policie agresora dopadla
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI POLICIE ČR
Uložit Uložené

Brutální útok na Brněnsku zatím nikoho, naštěstí, život nestál.

Agresor se sekerou napadl obyvatele rodinného domu v Tišnově. V pondělí večer v ulici Jungmannova se útočník dostal do domu a vrhl se na šest osob, které byly členové jedné rodiny. Pět z nich utrpělo těžká zranění, na místo musel být přivolán i vrtulník. Naštěstí se bezprostřední útok obešel bez obětí. Útočník je nyní v rukou policie, okolnosti případu se prošetřují.

Doporučeno
VIDEO: Pražské metro zažilo „sprejerský útok“. S vandaly se prali cestující VIDEO: Pražské metro zažilo „sprejerský útok“. S vandaly se prali cestující 11. října 2021 16:59

O případu není známo mnoho informací; policisté jsou totiž na začátku vyšetřování. Faktem zůstává, že se do jednoho z rodinných domů v ulici Jungmannova v Tišnově, kousek od městského centra, dostal muž, jenž zaútočil na rodinu v něm žijící. Dohromady napadl šest osob, podle informací Blesku sekerou. Záchranná služba musela vyslat na místo osm prostředků.

„Jednalo se o vrtulník, tři lékařské posádky, tři záchranářské posádky a inspektora provozu,“ uvedla mluvčí jihomoravské záchranné služby Michaela Bothová. „Naši zdravotníci ošetřili šest pacientů, z toho v pěti případech šlo o těžká zranění, a to sečného, bodného a řezného charakteru. Po poskytnutí přednemocniční péče jsme pacienty převezli do několika brněnských zdravotnických zařízení,“ dodala.

Na případ upozornilo i samo město na Facebooku. „Je několik zraněných, kteří jsou v péči lékařů. Pachatel byl na místě zadržen. Celá záležitost je v šetření policie. Prosím, zachovejme klid a mysleme na všechny zúčastněné,“ vyzvalo spoluobčany.

Zpět
Sdílet
Diskuse