Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2021 8:30
Čas čtení 2:46
Dominik Vetrák

DC ukázalo své nejočekávanější filmy v akčních trailerech. V roce 2022 nabídne hned několik filmů a seriálů

DC ukázalo své nejočekávanější filmy v akčních trailerech. V roce 2022 nabídne hned několik filmů a seriálů
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Podívej se na nejlepší trailery, které DC ukázalo na DC Fandomu.

DC Fandom 2021 máme za sebou. Druhý ročník oslavy všeho spojeného s DC (seriály, filmy, hry...) nabídl nálož trailerů, videí ze zákulisí a rozhovorů s tvůrci.

Nejdůležitější oznámení si můžeš přečíst na těchto řádcích, přičemž samostatný prostor dostal skvělý trailer na The Batman od Roberta Pattinsona a režiséra Matta Reevese a věnovali jsme se i videohrám Kill the Justice League a Gotham Knights.

Doporučeno
Svět Marvelu: Venom a Spider-Man se setkají v MCU. Jaká je budoucnost postav vzhledem ke konci Venoma 2? Svět Marvelu: Venom a Spider-Man se setkají v MCU. Jaká je budoucnost postav vzhledem ke konci Venoma 2? 16. října 2021 12:30

Jednou z hlavních hvězd DC Fandom byl Dwayne Johnson. Ten během události odhalil první záběry ze snímku Black Adam, komiksovky o antihrdinovi téhož jména, jehož The Rock plánoval hrát již více než 7 let. Black Adam je ve většině komiksů záporákem, přinejlepším antihrdinou, který si dělá, co chce, a sem tam přitom pomůže hrdinům, zachrání nevinné a podobně.

Domů
Sdílet
Diskuse