Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2021 20:11
Čas čtení 0:48
Ilona Hobzová

Kim Čong-un není nemocný, zlepšuje si fyzickou kondici a posiluje svou moc, říká jihokorejská rozvědka

Kim Čong-un není nemocný, zlepšuje si fyzickou kondici a posiluje svou moc, říká jihokorejská rozvědka
Zdroj: TASR/Korean Central News Agency
POLITIKA KIM ČONG-UN
Uložit Uložené

Kim Čong-un zhubl podle analýzy zhruba o dvacet kilogramů.

Severokorejský vůdce Kim Čong-un v posledních měsících výrazně zhubl, spekulovalo se o zdravotních problémech. Jihokorejská rozvědka nyní podle deník The Guardian přišla s jiným vysvětlením. Lídr KLDR podle nich jen zlepšuje svou fyzickou kondici a snaží se zvýšit loajalitu severokorejské veřejnosti. 

Zástupci tajné služby podrobili Kim Čong-una analýze fotografií a videí, s jejími výsledky následně seznámili jihokorejský parlament. Nejvyšší představitel Severní Koreje se podle nich těší dobrému zdraví, za fyzickou proměno ustojí snaha zlepšit si postavu

Doporučeno
Kim Čong-un opět výrazně zhubl. Spekuluje se o jeho zdraví, ale také o řízené dietě Kim Čong-un opět výrazně zhubl. Spekuluje se o jeho zdraví, ale také o řízené dietě 1. září 2021 11:46

Národní zpravodajská agentura dále uvedla, že Kimovo vystupování na veřejnosti nenasvědčuje tomu, že by trpěl zdravotními problémy. Výčet jeho veřejných aktivit je mnohonásobně vyšší než v loňském roce.

Domů
Sdílet
Diskuse