Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2021 v 17:30
Čas čtení 4:59
Tereza Šnajdrová

Žižkovská noc 2021 přivezla nespočet talentů. Glebova armáda málem zničila stage a Fuchs2 nezapomene na horor z Keni (Reportáž)

Žižkovská noc 2021 přivezla nespočet talentů. Glebova armáda málem zničila stage a Fuchs2 nezapomene na horor z Keni (Reportáž)
Zdroj: Tereza Šnajdrová/REFRESHER
REFRESHER
Uložit Uložené

Desátý ročník festivalu Žižkovská noc je za námi a my ti přinášíme reportáž!

Desátý ročník městského festivalu Žižkovská noc byl větší než kdy předtím. Nabídl nám koncerty více než 200 umělců, bohatý doprovodný program a není se proto čemu divit, že se ze Žižkova musel rozrůst i do Holešovic a na Štvanici. Přesouvání se mezi jednotlivými koncerty bylo tedy o něco náročnější, ale rozhodně to stálo za to. Přečti si náš report z této skvělé akce, která nás až na pár přešlapů opravdu mile překvapila.

Doporučeno
Jay-Z se zařadil mezi největší hudební legendy a hold mu vzdal i Barack Obama. Raper byl uveden do rokenrolové síně slávy Jay-Z se zařadil mezi největší hudební legendy a hold mu vzdal i Barack Obama. Raper byl uveden do rokenrolové síně slávy 31. října 2021 v 9:44

Čtvrtek se nesl ve znamení indie popu. Poklidnou atmosféru narušili slovenští Berlin Manson

Ve čtvrtek jsme jako první zavítali na live podcast projektu Proč jsme to nenahlásili, který hostil i řečnice Danou Pokornou z organizace proFem a Michaelou Malinovou z Bílého kruhu bezpečí. Bylo znát, že se o problematiku sexuálního násilí zajímá čím dál více lidí a prostory Venuše ve Švehlovce byly již od šesté hodiny večerní zaplněny. Během povídaní jsme se dozvěděli mnoho zajímavých faktů o tom, jak stát podporuje oběti znásilnění, ale i to, jak má oběť v případě napadení postupovat. Na toto téma připravujeme i rozsáhlý článek, tak si počkej a dozvíš se o něm mnohem víc.

Následně jsme se přesunuli do žižkovského Stormu, kde měla zahrát alternativní zpěvačka Amelie Siba, ale první den festivalu se bohužel potýkal s mnohým nepříjemným zpožděním. V jejím časovém slotu tak na stage přišla indie popová kapela Tamara, která se publikum snažila zahalit do závoje intimnosti a harmonických tónů, ale nás příliš neoslovila.

Přidej se do klubu REFRESHER+
Základní
125 Kč
Účtuje se jednou za 4 týdny
31,25 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Méně reklam
150 kreditů každé 4 týdny na nákup benefitů
Roční - 17 %
1 500 Kč 1 250 Kč
Účtuje se jednou za rok
24,04 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Úplně bez reklam
2 000 kreditů ihned na nákup benefitů
Sdílení článků kámošům a kámoškám
Všechny možnosti předplatnéhoMám slevový kód
Dokončením souhlasím s pravidly a podmínkami portálu Refresher.
Domů
Sdílet
Diskuse