Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2021 8:30
Čas čtení 1:00
Martin Mičuda

Kritizuješ aktuální design modelů BMW? Tak se připrav na novou řadu 7, která bude vypadat přibližně takto

Kritizuješ aktuální design modelů BMW? Tak se připrav na novou řadu 7, která bude vypadat přibližně takto
Zdroj: avarvarii
TECH
Uložit Uložené

BMW už příští rok představí svou novou vlajkovou loď.

Aktuální generace BMW řady 7 je na trhu již sedm let, není proto divu, že německá automobilka již pracuje na zcela novém nástupci. Potvrzuje to i několik špionážních fotografií, které zachycují testovací prototypy v závěrečné fázi vývoje. Tyto kamuflované kousky zároveň potvrzují i ​​to, že BMW opět po designové stránce experimentuje.

Doporučeno
Nové BMW M3 má po úpravě AC Schnitzer až 590 koní a ještě výstřednější zevnějšek Nové BMW M3 má po úpravě AC Schnitzer až 590 koní a ještě výstřednější zevnějšek 15. října 2021 17:30

Pokud sis totiž myslel, že s velkými ledvinkami aktuálního provedení řady 7 po faceliftu či X7 nebo 4 to skončilo, jsi na velkém omylu. Právě naopak. Nová vlajková loď značky totiž opravdu přijede s dělenými předními světlomety. To, o čem se spekulovalo již déle, totiž jasně naznačují nejnovější fotografie exempláře s finálním exteriérovým designem. Stejně jako chystané BMW X7, i nová sedmička dostane zcela novou tvář se světlomety ve dvou patrech, kde ty vrchní poslouží jako denní svícení a blinkry.

Domů
Sdílet
Diskuse