Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. prosince 2020 15:31
Čas čtení 0:41
Martin Mičuda

BMW opět šokuje. Modernizovaná X7 bude pravděpodobně vypadat přesně takto

BMW opět šokuje. Modernizovaná X7 bude pravděpodobně vypadat přesně takto
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.autoevolution.com/news/2022-bmw-x7-facelift-rendered-with-twin-headlights-huge-kidney-grille-152314.html#" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">autoevolution.com</a>
TECH
Uložit Uložené

V Mnichově očividně chystají nové designové směřování.

Asi nám dáte za pravdu, že automobilka BMW v poslední době tak trochu designově experimentuje. Začalo se to velkými ledvinkami pro řadu 7 a X7, nakonec přišla kontroverzní maska řady 4, no a jak se nyní ukazuje, zdaleka to nebyl poslední estetický výstřel. Kromě toho, že jsme poznali osobité iX, na silnicích se začaly objevovat maskované X7 se zvláštními světly.

Doporučeno
Mercedes třídy S v nové plug-in hybridní verzi dokáže na elektrický pohon absolvovat více než 100 km Mercedes třídy S v nové plug-in hybridní verzi dokáže na elektrický pohon absolvovat více než 100 km 8. prosince 2020 12:09


Největší SUV z Mnichova tak očividně přijde ve faceliftované podobě dříve než se čekalo, vždyť model X7 jako takový přišel na svět teprve v roce 2018. Nic to ale nemění na tom, že BMW chystá radikální změnu designu. Špionážní fotky ukazují, že bavorské SUV dostane čelní světlomety rozdělené do řad, respektive na patra.

BMW opäť šokuje. Modernizovaná X7-ka bude pravedepodobne vyzerať presne takto
Zdroj: www.autoevolution.com

Na tuto změnu zareagovali už i šikovní počítačový grafici, na světě tak máme první, velmi věrohodný render. Mohlo by se zdát, že jde jen o jakýsi výstřel. Za uplynulou dobu jsme se ale nejednou přesvědčili, že počítačové vizualizace modelů BMW velmi trefně ukázaly pozdější realitu. S obdobně vykrojenými světly byla zachycena i řada 7 (resp. elektrický derivát „i7“), je tedy zřejmé, že v Mnichově chystají nové designové směřování.

Domů
Sdílet
Diskuse