Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2021 18:30
Čas čtení 1:59
Jakub Paulík

Dexter je zpět, aby napravil fiasko z poslední série. Co říkáme na jeho návrat?

Dexter je zpět, aby napravil fiasko z poslední série. Co říkáme na jeho návrat?
Zdroj: Showtime
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Monstrum, které se vyvíjí.

Článek bude obsahovat spoilery.

Od doby, kdy sériový vrah Dexter Morgan pověsil své krvavé hobby na hřebík, uběhlo už dlouhých 8 let. Zabiják přezdívaný Bay Harbor Butcher nadobro opustil Miami a svého malého syna Harrisona ponechal v péči přítelkyni Hannah.

Ze slunečné metropole se přestěhoval do chladného amerického městečka Iron Lake, kde začal žít pod změněnou identitou. Dexter Morgan alias Jim Lindsey si získal přízeň obyvatel, udržuje vášnivý vztah s místní šerifkou Angelou a s minulostí si udržuje spojení jen prostřednictvím ducha mrtvé sestry Debry, který se mu zjevuje podobně jako v minulých sériích jeho adoptivní otec Harry. 

Tvůrci už navíc předem avizovali, že kromě Debry v seriálu uvidíme i zabitého sériového vraha Arthura Mitchella alias Trinity Killera, na kterého se skutečně těšíme, protože patřil jednoznačně mezi nejlepší padouchy celého seriálu.

Dexter
Zdroj: Showtime

Dexterova ničím nerušená idylka v Iron Lake nemohla trvat navěky, o čemž se diváci přesvědčí hned v úvodní části nové série. Její rozběh je v porovnání s předešlými epizodami výrazně pomalý, čímž tvůrci vhodně poukazují na to, jak se Dexterův akční život plný vyšetřování a vražd změnil v relativně obyčejnou rutinu. Ta mu pomáhá udržovat se při smyslech a nepodlehnout volání krve.

Domů
Sdílet
Diskuse