Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2021 11:30
Čas čtení 0:56
Martin Mičuda

Acura obnovila Integru. Se slavným předchůdcem má ale společného málo

Acura obnovila Integru. Se slavným předchůdcem má ale společného málo
Zdroj: Acura
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY
Uložit Uložené

Motorem novinky bude 1,5litrový čtyřválec o výkonu přes 200 koní.

Honda Integra byla v automobilovém světě koncem posledního století velký pojem, mnozí ji označovali za nejlépe ovladatelné auto s výhradně předním pohonem. Může za to zejména slavné, přibližně 200koňové provedení Type R, které Japonci přestali vyrábět začátkem nového tisíciletí. Už dříve se tato legenda měla vrátit a aktuálně se tyto zprávy potvrzují.

Doporučeno
Nový Golf GTI Clubsport je jako stvořený na naše silnice. Ohromil nás živelností i dynamikou Nový Golf GTI Clubsport je jako stvořený na naše silnice. Ohromil nás živelností i dynamikou 26. října 2021 9:30

Luxusnější odnož značky Honda totiž oficiálně ukázala novodobou interpretaci Integry, se slavným předchůdcem má ale společné jen jméno. Nová Acura Integra se zatím představuje s dodatkem Concept. Bude mít 200koňový 1,5litrový benzínový motor z nového Civicu, šestistupňová převodovka bude mít samosvorný diferenciál.

Zpět
Sdílet
Diskuse