Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2021 15:00
Čas čtení 5:24
Ondřej Jarůšek

Na turnaji OKTAGON 29 bude bojovat majitel striptýzového baru a bývalý člen Hells Angels. Co všechno tato akce přinese? (Rozhovor)

Na turnaji OKTAGON 29 bude bojovat majitel striptýzového baru a bývalý člen Hells Angels. Co všechno tato akce přinese? (Rozhovor)
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Co všechno přinese turnaj OKTAGON 29? O tom a mnohém dalším jsme si popovídali s Pavolem Nerudou, spoluzakladatelem organizace OKTAGON MMA.

Očekávaný turnaj OKTAGON 29 změnil město, skvělé zápasy ale zůstávají. Už příští sobotu se fanoušci mohou těšit na 12 bitev, kterým bude vévodit titulový zápas šampiona welterové váhy Davida Kozmy s vyzývatelem Bojanem Veličkovićem. Kozma pod hlavičkou OKTAGONu ještě nikdy neprohrál, i přesto je však podle kurzů není favoritem. Čeká šampiona nejtěžší zkouška kariéry? O tom i mnohém dalším jsme si popovídali se spoluzakladatelem organizace OKTAGON MMA Pavolem Nerudou.

Doporučeno
Nová hvězda Oktagonu Patrik Kincl: Karlos Vémola vždy dokáže klesnout ještě níž, Piráta v boji o titul nesmím podcenit (Rozhovor) Nová hvězda Oktagonu Patrik Kincl: Karlos Vémola vždy dokáže klesnout ještě níž, Piráta v boji o titul nesmím podcenit (Rozhovor) 12. listopadu 2021 14:45
Informace o turnaji OKTAGON 29
Kdy: Sobota 4.12.2021
Kde: Brněnská Zoner Boby Hall, živě na OKTAGON.tv
Hlavní hvězdy turnaje: David Kozma, Bojan Veličković, Václav Mikulášek, Tomáš Bolo a další.
V tomto článku si přečteš:
  • Čím může být další zápas pro šampiona Davida Kozmu klíčový
  • Zda je šance, že Ivan Buchinger dostane další šanci stát se šampionem tří kategorií
  • Který nový bojovník OKTAGONu vlastní striptýzový bar a je bývalým členem Hells Angels
  • Proč si Pavol Neruda myslí, že Patrik Kincl není v boji s Pirátem velkým favoritem
  • Zda je reálné, že v roce 2022 proběhne odveta Karos Vémola vs. Patrik Kincl
  • Co organizace chystá na konec roku
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Na OKTAGONu 29 nás čeká titulová bitva Kozma vs. Veličković, který nahradil zraněného Buchingera. Myslíte si, že to je pro Kozmu ještě větší výzva než Buchinger? Na Tipsportu je Veličković dokonce jako mírný favorit, i když je David Kozma šampion.

Pro Davida Kozmu je to určitě těžší v tom, že je to jiný soupeř, než na jakého se připravoval. Připravoval se na lehoučkého Ivana, ale teď má proti sobě někoho úplně jiného. Bojan je navíc velmi zkušený a technický bojovník, pro Kozmu to tedy bude velice náročné. Kdyby měl šanci se připravovat na Veličkoviće, tak by to bylo jiné, ale dostal ho na poslední chvíli.

David Kozma už má několik úspěšných obhajob titulu a ještě v OKTAGONu nikdy neprohrál. Už zvládl hodně těžkých zápasů, ale bude podle Vás tento zápas dosud nejtěžší v jeho kariéře?

Ano, podle mě to bude nejtěžší zápas v jeho kariéře. Myslím, že to bude jeden z těch zápasů, který překročí hranice česko-slovenského MMA, každý ho uvidí a vítězství pro Kozmu může znamenat obrovský posun. Jeho jméno silně zarezonuje i v zahraničí. V tomto směru může David Kozma hrozně moc získat.

Pavol Neruda.
Pavol Neruda. Zdroj: Oktagon MMA

Před zápasem se bohužel zranil Ivan Buchinger, který měl šanci stát se šampionem tří váhových kategorií. Dostane Ivan v budoucnu ještě jednu šanci zapsat se takto do historie, nebo se tyto dveře pro něj už zavřely?

Bude záležet i na tom, jak dopadne tento zápas, ale myslím si, že je možné, že další šanci dostane. Ta šance se ale bude každým dalším dnem zmenšovat. Ten zápas chceme všichni vidět. Ivan je legenda, která si takový zápas zaslouží a bavilo by to nás i fanoušky zpoza česko-slovenské bubliny. Musí tomu být ale nakloněna spousta okolností.

Doporučeno
Ivan Buchinger: McGregor už nemá šanci vrátit se na vrchol. Všichni v top desítce lehké váhy v UFC by ho sežrali (Rozhovor) Ivan Buchinger: McGregor už nemá šanci vrátit se na vrchol. Všichni v top desítce lehké váhy v UFC by ho sežrali (Rozhovor) 15. listopadu 2021 9:30

Turnaj se musel kvůli vládním opatřením z Ostravy přemístit do Brna. Můžete popsat, jak těžké to je takto narychlo turnaj přesunout z jednoho města do druhého, když už se má konat zhruba za týden? Jak složitá situace to je pro organizaci?

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 106637 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Který nový bojovník OKTAGONu vlastní striptýzový bar a je bývalým členem Hells Angels
  • Proč si Pavol Neruda myslí, že Patrik Kincl není v boji s Pirátem velkým favoritem
  • Zda je reálné, že v roce 2022 proběhne odveta Karos Vémola vs. Patrik Kincl
  • Co organizace chystá na konec roku
Domů
Sdílet
Diskuse