Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2021 7:47
Čas čtení 0:45
Richard Balog

Vila z filmu House of Gucci se dostala do nabídky Airbnb. Dostupná však bude jen na jednu noc

Vila z filmu House of Gucci se dostala do nabídky Airbnb. Dostupná však bude jen na jednu noc
Zdroj: Airbnb
KULTURA HOUSE OF GUCCI
Uložit Uložené

Villa Balbiano může být celá tvoje, alespoň tedy na jednu noc.

Film House of Gucci od režiséra Ridleyho Scotta dorazil do kin teprve před několika dny a zatím získal převážně pozitivní hodnocení. Obdiv si vysloužili především Jared Leto a Lady Gaga.

Pokud se ti podařilo drama inspirované skutečným příběhem italského módního domu vidět, určitě ti neuniklo ani velkolepé sídlo, ve kterém žil Aldo Gucci (Al Pacino). Villa Balbiano se nachází na západním břehu jezera Como a jedná se o historickou stavbu z konce 16. století, ve které se konaly slavnostní festivaly či bankety pod dohledem místních kardinálů.

Doporučeno
RECENZE: House of Gucci RECENZE: House of Gucci 25. listopadu 2021 17:30

V současnosti Villa Balbiano patří mezi největší soukromé rezidence přímo u vyhledávaného jezera Como a kromě přepychového interiéru nabízí nádhernou zahradu s fontánou před vstupní branou nebo venkovní bazén či soukromé molo s člunem. O vzhled jednotlivých pokojů se postaral renomovaný designér Jacques Garcia.

Třicátého března příštího roku však budeš moci tuto krásu na severu Itálie zažít i na vlastní kůži. Stačí, když se ti podaří 6. prosince rezervovat jediný volný slot v nabídce Airbnb. Cena za jednu noc pro dvě osoby byla stanovena na 1 000 eur včetně poplatků. Pokusíš se o předvánoční zázrak?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by HYPEBEAST (@hypebeast)

Domů
Sdílet
Diskuse