Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2021 19:12
Čas čtení 0:58
Tereza Šnajdrová

Bývalá přítelkyně Marilyna Mansona má strach o svou rodinu. Zpěvák měl jejímu 8letému synovi vyhrožovat znásilněním

Bývalá přítelkyně Marilyna Mansona má strach o svou rodinu. Zpěvák měl jejímu 8letému synovi vyhrožovat znásilněním
Zdroj: Getty Images / E. Charbonneau / Staff
NEWS MARILYN MANSON
Uložit Uložené

Herečka Evan Rachel Wood musela posílit bezpečnost jejího domova.

V případu zpěváka Marilyna Mansona, který měl sexuálně napadat, týrat a dokonce znásilňovat ženy, padlo další obvinění. Podle jeho bývalé přítelkyně herečky Evan Rachel Wood Manson vyhrožoval jejímu 8letému synovi znásilněním, aby se Wood pomstil, že ho udala za sexuální násilí. O tom, že herečka nyní musela posílit bezpečnost vlastního domu, informoval Daily Mail.

Doporučeno
Sídlo Marilyna Mansona prohledali policisté. Ze zpěvákova domu si odnesli pevné disky a paměťové karty Sídlo Marilyna Mansona prohledali policisté. Ze zpěvákova domu si odnesli pevné disky a paměťové karty 30. listopadu 2021 20:03

Evan Rachel Wood, kterou můžeš znát především ze seriálu Westworld, v minulosti již několikrát mluvila o tom, že ji jeden z bývalých partnerů fyzicky i psychicky týral. Začátkem tohoto roku pak řekla, že tyranem měl být Marilyn Manson, který čelí dalším obviněním ze sexuálního násilí, týrání i znásilnění.

Domů
Sdílet
Diskuse