Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Durex.
22. prosince 2021 13:30
Čas čtení 2:46
Sponzorovaný obsah

Chceš začít s erotickými pomůckami, ale nevíš jak? Máme pro tebe konkrétní tipy

Chceš začít s erotickými pomůckami, ale nevíš jak? Máme pro tebe konkrétní tipy
Zdroj: Unsplash
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pokud hledáš neobvyklý dárek pod stromeček, ukážeme ti, jak najít takový, který přinese do tvého sexuálního života jiskru.

Pro některé páry jsou erotické pomůcky naprosto přirozenou součástí jejich erotického života, jiné by rády začaly, ale nevědí, jak správně erotickou pomůcku vybrat, případně jak je do svých sexuálních životů zařadit. Erotické pomůcky přitom mohou pomoci prohloubit vztah a ze sexuálního života vykřesat jiskru, která se zdá již dlouho vyhaslá. 

Ve spolupráci se společností Durex se dnes podíváme na to, jak erotické pomůcky vybrat a se kterými můžeš ty a tvůj partner nebo partnerka začít, i pokud jste v této oblasti naprostými nováčky. Erotické pomůcky mohou být navíc skvělým a neobvyklým dárkem pod stromeček, pokud tedy pořád tápeš, co svému protějšku pořídit, přečti si, po jakých pomůckách je nejlepší na začátek sáhnout.

Zjistit víc

Promluvte si o svých touhách

Že je komunikace ve vztahu naprosto klíčová, není jenom prázdná fráze. Stejnou měrou to platí i v sexuálním životě. Pokud chceš začít s erotickými pomůckami, začni prostě tím, že si o tomto nápadu se svým partnerem nebo partnerkou promluvíš. Už to může pomoci vykřesat jiskru a sexuální život obohatit. Společné prohlížení erotických pomůcek může být zábavné a oba se můžete cítit blíž už během této první fáze.

Konverzace se hodí také zařadit, pokud zvažuješ, že svému protějšku pořídíš erotickou hračku pod stromeček. Každý máme trochu jiné preference a aby se ti nestalo, že sáhneš vedle, je nad míru důležité tyto preference u svého protějšku znát.

Lubrikační gely

Chcete-li se držet spíš při zemi a s erotickými pomůckami ve vztahu teprve začínáte, mohou pro vás určitou vstupní bránu do jejich světa představovat lubrikační gely. Je důležité myslet na to, že existují různé druhy lubrikantů, které se hodí na různá použití. Než se tedy rozhodneš nějaký pořídit, podívej se, k čemu se konkrétní produkty hodí. 

Durex
Zdroj: Durex

Některé gely jsou totiž určeny spíše pro intimní masáže, jiné zase lépe využijete při zapojení dalších hraček, na které se ještě podíváme, a další zase v kombinaci s kondomy. Takové mohou zvýšit sexuální vzrušení obou partnerů a vaše hrátky se tak stanou ještě o něco příjemnější. Při výběru lubrikantů se neboj experimentovat a zjistit, co dělá tobě a tvému protějšku nejlépe. 

Masážní a vibrační pomůcky

Pokud hledáš vhodný dárek, který okoření tvůj sexuální život, ideálním začátkem mohou být také vibrační a masážní pomůcky. Ty se skvěle hodí hlavně během předehry. Zároveň se nejedná o pomůcky, které by v tobě nebo ve tvém partnerovi vzbudily stud nebo rozpaky. Naopak mohou napomoci se více uvolnit.

Vibrace narozdíl od rukou nebo penisu poskytují během předehry lepší stimulaci a dosáhnout orgasmu s může být jejich využitím o mnoho snadnější. Masážní a vibrační kroužky od Durexu jsou snadné na ovládání a jsou navrženy tak, aby se vešly do dlaně a můžeš je snadno používat kdekoliv na těle, ať už sáhneš po jejich použití při dlouhých chvílích o samotě nebo právě s partnerem či partnerkou. 

Erekční kroužky

Další skvělou volbou, jak začít s erotickými hračkami mohou být právě erekční kroužky na penis. Tyto kroužky mohou oběma přinést lepší potěšení a mužům napomáhají delší dobu udržet erekci. Nasazují se na kořen penisu a pomáhají zpomalit tok krve, což může pomoci k delším sexuálním výkonům.

Durex
Zdroj: Durex

Při výběru se ve většině případů nemusíš bát, že by tobě nebo člověku, kterému jej koupíš kroužek nepadl. Většina z nich se vyrábí z elastických materiálů, které se přizpůsobí převážné části mužů a aby se jejich uživatelé cítili v pohodlí. 

Pokud se ti podařilo najít odhodlání koupit svému protějšku pod stromeček erotickou pomůcku, i když hračky ještě nebyly přirozenou součástí vašich životů, mohou být erekční kroužky, masážní hračky nebo lubrikační gely ideálním způsobem, jak si je do svého života vpustit. Hlavně se se svým blízkým člověkem neboj se o nákupu hračky nejdřív poradit se, co by vám oběma udělalo největší radost. 

Pokud se vám podaří otevřít se novým možnostem, už vám nic nebude bránit podívat se po produktech, které se do vaší ložnice budou nejlépe hodit. Začít můžete prohlídkou produktů na Durexu. Až vám pak hračka přijde, nemusíte se bát pozdvihnutého obočí kurýra. Všechny produkty jsou zabaleny diskrétně v nenápadném balení bez potisku.

Vybírat dárek
Kondomy Durex jsou zdravotnické prostředky určené k zabránění početí a ochraně před pohlavně přenosnými chorobami. Lubrikační gely Durex jsou zdravotnické prostředky určené ke zmírnění vaginální suchosti. Čtěte pečlivě návod k použití.
Domů
Sdílet
Diskuse