Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jedná se o speciální formu placeného partnerství. 
29. prosince 2021 13:30
Čas čtení 2:48
Richard Balog

Přivítej rok 2022 v novém páru tenisek. Vybrali jsme 10 novinek, které skvěle doplní každou sbírku

Přivítej rok 2022 v novém páru tenisek. Vybrali jsme 10 novinek, které skvěle doplní každou sbírku
Zdroj: Sneakers76
MÓDA
Uložit Uložené

Sáhneš po modelech zpod rukou Pharrella Williamse, reflexních adidas Yeezy 700 MNVN nebo vysokých Air Force 1 od Nike?

Uděláš si po Vánocích radost? Ve spolupráci s online obchodem Footshop jsme se rozhodli rok 2021 ukončit výběrem nejlepších teniskových novinek, které skvěle doplní každou sbírku bez ohledu na pohlaví.  

V následujících řádcích najdeš oblíbenou siluetu Vans Vault Style 36 LX v prémiovém provedení, několik variant ikonických Air Force 1 od Nike i limitované HU NMD s rukopisem Pharrella Williamse.

Vans Vault Style 36 LX (Savanna Spirit)  2 799 Kč

Na úvod jsme vybrali čerstvou novinku od značky Vans Vault. Jedná se o oblíbenou siluetu Style 36 LX zahalenou do pouštního armádního vzoru a prémiových materiálů. Kombinace semiše a hladké kůže těmto teniskám náramně sluší minimálně stejně jako oranžové akcenty v podobě prošívání, vnitřku a loga. Cenovka na úrovni 2 800 Kč je už jen příjemným bonusem.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Blazer Mid '77 Jumbo W  2 999 Kč

Hned pětinásobné zastoupení mají v dnešním článku tenisky z dílen amerického sportovního gigantu Nike. Nejnižší cenovku, na hranici 3 000 korun, mají tyto světle růžové krásky s vroubkovanou podrážkou a výrazným bílým logem pro ženy. Návrháři si s danou variantou vyhráli do nejmenších detailů a výsledný vzhled stojí za to.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Sculpt   3 299 Kč

Pokud patříš mezi věrné fanoušky modelové řady Air Force 1, v dnešním výběru si přijdeš na své a budeš mít problém vybrat jen jeden pár. Vysoká varianta s přívlastkem Sculpt si nás získala svou jednoduchostí a bílo–červeným barevným schématem v hladké kůži, kterou snadno zkombinuješ s čímkoliv ve svém šatníku.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High Up W  3 299 Kč

Minimálně stejně atraktivní jsou i tyto bílo–zelené krásky s hrubší podrážkou a dvojitým logem Nike. Původně skateboardová silueta patří v posledních sezónách mezi nejprodávanější produkty na trhu a reselleři vydělali na jednotlivých provedeních tisíce korun. Najdeš ve své sbírce ještě místo pro tento vysoký pár? Za takovou cenu jde o výhodnou koupi, kterou neprohloupíš.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07 W  3 499 Kč

I další pár v našem seznamu je určen pro ženy, avšak proti gustu žádný dišputát... Návrháři šikovně využili aktuálního trendu světle růžové barvy, kterou aplikovali na nadčasovou siluetu Air Force 1 '07 v nejprodávanějším nízkém provedení. Výsledkem jsou zajímavé tenisky s umělou kožešinou v okolí jazyka, které neuvidíš na každém a zároveň ani nezruinují tvůj rozpočet.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 High Utility 2.0 W  3 799 Kč

Sladkou třešničkou za modely od značky Nike jsou tyto speciálně upravené Air Force 1 High Utility 2.0 s popruhem a hrubší podrážkou, která tvá chodidla ochrání před chladem i vlhkostí. Oceňujeme také téměř celobílé barevné provedení doplněné pouze o černé akcenty. Těmto sportovním kráskám dáváme plný počet bodů a s radostí bychom je viděli i ve vlastní sbírce tenisek.

Footshop
Zdroj: Footshop

adidas Originals Ozrah  3 599 Kč

Své zastoupení v dnešním článku mají i tenisky s logem adidas Originals, přičemž jako první zmíníme model s názvem Ozrah. Jde o čerstvou novinku, která je inspirována běžeckými siluetami z 90. let podle současných standardů a s výraznými futuristickými prvky. V tomto případě nás mimořádně baví i bílo–tyrkysová barevná kombinace, kterou návrháři nevyužívají až tak často.

Footshop
Zdroj: Footshop

adidas Originals HU NMD x BBC x Pharrell Williams  5 899 Kč

Závěr dnes bude patřit limitovaným modelům tenisek, které v našich končinách najdeš téměř výhradně jen v nabídce online obchodu Footshop. Prvními v seznamu jsou tyto šedo–modro–bílé HU NMD s rukopisem Pharrella Williamse i logem značky Billionaire Boys Club, kterou Williams založil společně s návrhářem Nigou. Osobně nepatříme mezi velké fanoušky dané siluety adidas, ale v tomto případě nemáme žádné námitky.

Footshop
Zdroj: Footshop

adidas Yeezy 700 MNVN  5 599 Kč

Naopak modelovou řadu adidas Yeezy 700, za jejíž vzhledem stojí Kanye West, milujeme a ve sbírce máme hned několik párů. Nejnovější dostupný pár s přívlastkem MNVN je zahalen do šedo–černých syntetických tkanin s reflexními prvky. Cenovka na úrovni 5 500 korun je v tomto případě standardem.

Footshop
Zdroj: Footshop

Y-3 Ajatu Run  8 499 Kč

Posledním a zároveň i nejdražším párem tenisek ve výběru novinek z aktuální nabídky online obchodu Footshop jsou tyto luxusní Y-3. 77letý návrhář Yohji Yamamoto nás neustále přesvědčuje o své genialitě a model Ajatu Run je z našeho pohledu dokonalým dílem, které jsme si napsali na seznam přání v příštím roce. Skončí i ve tvé sbírce?

Footshop
Zdroj: Footshop
Předplať si REFRESHER+ a získej díky dostupným benefitům slevu 15 % na nákup v online obchodě Footshop.
Domů
Sdílet
Diskuse