Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Durex.
29. prosince 2021 16:00
Čas čtení 0:41
Sponzorovaný obsah

Jaký nejhorší dárek jste dostali pod stromeček? Zeptali jsme se

Jaký nejhorší dárek jste dostali pod stromeček? Zeptali jsme se
Zdroj: REFRESHER
REFRESHER
Uložit Uložené

Vyzpovídali jsme lidi v centru Prahy, jaký nejhorší dárek na Vánoce dostali.

Jaký může být nejhorší dárek, který se pod stromečkem objeví? Zeptali jsme se na to lidí v centru Prahy. Vyzpovídali jsme kolemjdoucí, jaké nejhorší a zároveň nejlepší dárky v minulosti dostali. Zeptali jsem se jich také na rady, co rozhodně partnerovi nebo partnerce nedávat. 

Všechny respondenty jsme za jejich odpovědi také příjemně odměnili. Za svou účast v anketě si vysloužili produkty od společnosti Durex. V rámci své kampaně s heslem „daruj lépe, daruj Durex“ avizuje, že je snadné se při nákupu dárků zmýlit a nebo sáhnout po nepříliš kreativním dárku. Sex má ale rád téměř každý a erotické pomůcky tedy udělají radost snad všem. Podívej se na video a zjisti, jaké rady by ti naši respondenti dali, co nejhoršího dostali a co je pro ně ten nejlepší dárek.

Zjistit víc

Co nejhoršího můžeš podle tebe pod stromečkem najít? Podle některých je to parfém, podle jiných to může být v páru vybavení do domácnosti. Nezapomeň nám napsat do komentářů, jaký nejhorší dárek jsi objevil pod stromečkem ty a co ti naopak udělalo největší radost. 

Zpět
Sdílet
Diskuse