Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu placeného partnerství.
3. února 2022 10:30
Čas čtení 4:14
Richard Balog

Reflektivní Yeezy 700 i zeleno-růžové Nike Air Force 1. Nakupuj teniskové novinky

Reflektivní Yeezy 700 i zeleno-růžové Nike Air Force 1. Nakupuj teniskové novinky
Zdroj: Packer Shoes
MÓDA
Uložit Uložené

V nabídce online obchodu Footshop jsme našli 11 párů tenisek, které skvěle doplní každou sbírku bez ohledu na pohlaví majitele.

Časy, kdy vycházely zajímavé modely tenisek jen několikrát v průběhu roku, jsou dnes jen minulostí. Návrhářské týmy ve strukturách značek jako Adidas, Nike, Reebok či Vans, neustále pracují na nových siluetách, spoluprácích či barevných provedeních.

Každý týden je představená spousta novinek, z nichž jsou jednotlivé páry vyprodané za několik hodin. Díky obchodnímu oddělení online obchodu Footshop se spousta exkluzivních modelů dostane i do našich končin. Tentokrát jsme vybrali 11 nejlepších tenisek, které se dostaly do prodeje během posledních dní a skvěle doplní každou sbírku, a to bez ohledu na pohlaví.

Doporučeno
Obleč se do nejkrásnějších barevných tónů přírody nebo definuj eleganci a luxus po svém. Vyzkoušej současné streetwear trendy Obleč se do nejkrásnějších barevných tónů přírody nebo definuj eleganci a luxus po svém. Vyzkoušej současné streetwear trendy 27. ledna 2022 10:30

Nike Blazer Low '77 Jumbo W  2 499 Kč

První pár v dnešním výběru je určen výhradně pro ženy a v online obchodě Footshop je dostupný ve velikostech 36 až 41 v omezeném počtu. Návrháři v tomto případě upravili známou siluetu Blazer Low, kterou vyzbrojili tlustou podrážkou z pryže a logo Nike záměrně zvětšili a posunuli až mimo tenisky.

Musíme uznat, že celý tým odvedl skvělou práci a finální výsledek vypadá více než dobře. Díky neokoukanému vzhledu a poměrně nízké cenovce, jedná se o vyhledávanou záležitost, která se prodává rychlostí světla. Nad koupí příliš dlouho nepřemýšlej...

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Blazer Mid '77 Jumbo W  2 999 Kč

Minimálně stejně dobře vypadá také střední varianta modelu Blazer, tentokrát ve světle růžovém barevném provedení z látky a kůže. Návrháři tímto krokem ještě více zvýraznili vintage siluetu, kterou snadno zkombinuješ s úzkými i širokými džíny nebo šatami během léta. Pokud hledáš jednoduché, ale zajímavé tenisky, jedná se o správnou volbu.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High UP W  3 299 Kč

U tenisek určených pro ženy ještě chvíli zůstaneme, a to díky těmto Nike Dunk High UP, které návrháři zahalili do žluto-bílé barevné kombinace a hladké kůže. Klasické logo značky z obou stran, tentokrát obdrželo společnost v podobě vyšívaného swooshe a výsledný vzhled stojí za tvou pozornost.

Z našeho pohledu jde o atraktivní pár, se kterým se rozhodně neztratíš v davu a je jako stvořený pro jarní období. Zmiňovali jsme, že z dnešního výběru bychom měli problém vybrat si jen jedny tenisky a tohle je důvod.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07 LX  3 499 Kč

Produkty od značky Nike mají v dnešním výběru nejpočetnější, až pětinásobné zastoupení, a to z velmi jednoduchého důvodu – jsou krásné.

Čerstvá novinka v podobě modelu Air Force 1 '07 LX s přívlastkem „Toasty“ je důkazem. Vedení společnosti vsadilo na zeleno-růžovou barevnou kombinaci s hnědými detaily a šlo o správnou volbu, která si získala naše srdce. Vnitřek tenisek je vystlaný měkkou látkou, díky které budou tvé nohy v teple i při teplotách nižších než 10 stupňů. Dostupné jsou v mužských velikostech.

V případě, že preferuješ minimalistická barevná schémata, dostupná je také černobílá varianta s nižší cenovkou.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07 W  3 499 Kč

První polovinu výběru uzavírají tyto světle růžové Nike Air Force 1 '07 s kontrastním stříbrným swooshem z vnější i vnitřní strany. Jednu z nejvyhledávanějších siluet v posledních sezónách designéři v tomto případě doplnili také o umělou kožešinu podél celého jazyka a sametový detail loga na patě.

Den všech zamilovaných je za méně než dva týdny a v případě, že plánuješ svou partnerku potěšit, dále hledat nemusíš.

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Shadowturf  3 599 Kč

Dnešní výběr sice ovládly modely z dílen amerického sportovního giganta Nike, nicméně zahanbit se v úvodu roku 2022 nenechali ani designéři ve službách značky Adidas.

Z portfolia jsme vybrali trojici produktů s ikonickými třemi proužky, jejichž koupí neuděláš krok vedle. Model Adidas Originals Shadowturf je jako stvořený pro muže, kteří vyhledávají dobrodružství a příroda je jejich druhý domov. Sportovní linie a podrážka s technologií adiPrene+, dělají z těchto tenisek ideálního partnera na cestách.

K dispozici je také levnější šedá varianta ze semiše.

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals ZX 5K Boost Lerna  4 099 Kč

Spojení maximálního komfortu s neokoukaným sportovním stylem. Inženýři a designéři ve službách německé společnosti modelem ZX 5K Boost Lerna trefili hřebíček přímo po hlavičce.

Příběh řady ZX patří mezi nejznámější v historii Adidas. Již od svého vzniku inovativně bourá mantinely a inovuje. Tentokrát přináší tenisky, které nezačínají od sebe, ale čerpají inspiraci z jiných modelů.

Vycházejí z tenisek ZX 5K, jednoho z nejprogresivnějších produktů celé řady, a odtud jdou raketovou rychlostí vpřed. Výsledkem je nepřehlédnutelná konstrukce s reflektivními třemi proužky, dokonalým tlumením a funkčními detaily.

Footshop
Zdroj: Footshop

Hoka One One® Bondi X   5 499 Kč

Značka Hoke One One® existuje teprve od roku 2009, avšak již patří mezi přední hráče na trhu se sportovním vybavením. Známá je zejména díky komfortním modelům tenisek, které jsou určeny k běhání, ale zároveň je snadno zkombinuješ v rámci každodenních outfitů s džíny i kalhotami.

My jsme vybrali model s názvem Bondi X s pořádně tlustou podrážkou v látkovém provedení, které designérský tým značky zahalil do minimalistického černobílého barevného schématu.

Díky online obchodu Footshop můžeš mít svůj pár doma během několika dní od objednání. 

Footshop
Zdroj: Footshop

New Balance 990 v5  5 499 Kč

Tenisky, které nosil Steve Jobs na začátku tisíciletí a v současnosti je najdeš ve sbírce modelek či raperů. Model New Balance 990 v5 je synonymem pohodlných bot, ve kterých zvládneš celý den v práci, respektive ve škole i procházku přes celý New York.

Tato šedá varianta je zahalena do kombinace hladké kůže a pevných tkanin, zatímco pohodlí zajišťuje mezipodešev s technologií ENCAP®. Rozumíme, že přes 5000 korun za jeden pár tenisek není málo, ale v tomto případě koupí neprohloupíš.

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Yeezy 700 MNVN „Resin“  5 899 Kč

Společnost Adidas vydělala díky spolupráci s Yem (Kanyem Westem) desítky milionů eur, a proto má interpret při tvorbě tenisek dlouhodobě volnou ruku. Model Yeezy 700 je z našeho pohledu jeden z nejlepších pod křídly německé značky a reflektivní provedení MNVN v barevném provedení „Resin“ je důkazem.

Kombinace výrazného žlutého podkladu s černými panely a podrážkou, kterou West doplnil o reflektivní číslovku 700, si nás získala.

Footshop
Zdroj: Footshop

Y-3 Kaiwa  9 499 Kč

Pokud patříš mezi naše pravidelné čtenáře, určitě dobře víš, že tenisky Y-3 Kaiwa obdivujeme od jejich představení v roce 2018. Dílo japonského návrháře Yohjiho Yamamota se stále těší popularitě a vedení společnosti vsadilo na kožený kousek v černobílém barevném provedení i v úvodu tohoto roku.

Jedná se o tenisky v minimalistickém designu s futuristickými liniemi, které jsou inspirovány kořeny sportovního stylu. Mají kožený svršek a nesou se na pohodlném lehkém tlumení díky mezipodešvu s technologií EVA.

V nabídce je také tmavě zelená a světlá „off white“ varianta. Obě jsou navíc ve slevě.

Footshop
Zdroj: Footshop
Předplať si REFRESHER+ a díky dostupným benefitům získej slevu 15 % na nákup v online obchodě Footshop.
Domů
Sdílet
Diskuse