Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Wolt.
14. února 2022 16:30
Čas čtení 2:27
Sponzorovaný obsah

Co rozhodně nekupovat partnerovi na Valentýna a kde sehnat dárek ještě před večerem. Na kytky z benzinky zapomeň

Co rozhodně nekupovat partnerovi na Valentýna a kde sehnat dárek ještě před večerem. Na kytky z benzinky zapomeň
Zdroj: Unsplash/Clem Onojeghuo
ZAJÍMAVOSTI VALENTÝN
Uložit Uložené

Podívej se na nejhorší valentýnské dárky. Těmhle zabijákům romantiky se rozhodně vyhni.

Pořád nemáš valentýnský dárek pro svou polovičku a napadlo tě situaci zachránit sadou sprchových gelů, holicím strojkem nebo umělou kytkou? Pak na to rychle zapomeň. Přesně tyhle věci patří mezi dárky, které na Valentýna nikdo dostat nechce. A navíc by si je partner mohl špatně vyložit. 

Svátek zamilovaných se může změnit v peklo, když dáš svému partnerovi nevhodný dárek. A vzhledem k tomu, že Valentýn je už dnes, nemáš na výběr moc času. Dobrá zpráva je, že Wolt ti doveze valentýnský dárek do 30 minut. A nemyslíme tím jen jídlo, výběr obchodů je opravdu široký.

Potřebuju dárek

Nejhorší valentýnské dárky na věky věků

K evergreenům mezi nejhoršími valentýnskými dárky patří rozchod a účet za večeři, o který se chce partner rozdělit. Nepotěší ani když chce partner napsat milostný dopis, jenže ho nic nenapadne, tak daruje prázdný papír v obálce (a tenhle příběh se opravdu stal). Stejně tak k nejlepším dárkům nepatří umělé kytky a oblečení, co ve skříni zůstalo po tvém ex

valentine, hearts
Zdroj: Unsplash/Eli Pluma

Jestli se chceš partnera vyloženě zbavit, můžeš po něm pojmenovat švába. Tuhle službu poskytuje zoologická zahrada v Chicagu. Původně je sice záměr takový, že dáš švábovi jméno svého ex, ale pár milujících partnerů, kteří to nepochopili, už se našlo. Někdy je zkrátka nápaditost spíše na škodu. Takže než tohle, zvol bezpečnou variantu v podobě kytky nebo čokolády. Pokud teda tvůj partner nemá alergii na květiny nebo laktózu. A následujícím variantám se vyhni úplně.

Tohle NE, MILÁČKU

Valentýn je svátek lásky, ale co si budeme povídat, někdy už je těch srdíček prostě trochu moc. Vyhni se přehnaně kýčovitým plyšákům, balonkům a všem podobným předmětům. Na pomyslném trůnu nejhorších dárků tohoto typu sedí polštářky s nápisem „DNES NE/DNES ANO MILÁČKU“. Nekupuj ho. Strana, na kterou bude polštář večer otočený, by se ti nemusela líbit.

Cokoliv ve tvaru pohlavních orgánů

Výběr je v téhle oblasti poměrně široký. Nicméně lízátka ve tvaru penisů, lampičky ve tvaru prsou a podobné dárky potěší asi jen opravdové fajnšmekry. Pokud mezi ně s partnerem či partnerkou nepatříte, nezabíjej zbytečně romantiku. Místo toho pořiď opravdovou hračku, kterou spolu využijete.

valentine
Zdroj: Unsplash/sheri silver

Nevkusné spodní prádlo

Sedíte na romantické večeři a tvůj přítel nebo přítelkyně si z krabice vybalí boratky, tanga s bambulkou a peříčky nebo trenýrky se Supermanem. Trapná chvíle přichází za 3, 2, 1...Podobným módním výstřelkům se vyhni i pokud Valentýna slavíte doma. Romantiku s nimi nejspíš nenavodíš.

Rádoby vtipné dárky

Ovladač na ovládání ženy s tlačítky jako „okamžitě přines pivo“ nebo vysvědčení pro partnera s oznámkovanými postelovými praktikami obvykle nevyvolají záchvat smíchu. Jestli nejste opravdu velcí šprýmaři, vyhni se jim. Možná se jim vyhni v každém případě.

Jak sehnat dárek na poslední chvíli?

Jaké dárky nekupovat jsme si ujasnili. A ty si teď možná říkáš, co máš asi tak sehnat na poslední chvíli. Valentýn už sice zaklepal na dveře, ale nemusíš panikařit, protože Wolt ti perfektní valentýnský dárek doveze do 30 minut. Stačí si na webu vybrat ze široké nabídky, která rozhodně neobsahuje jen jídlo, květiny a čokoládu. 

valentine
Zdroj: Unsplash/Jeremy Cai

Můžeš koupit parfém, stylovou kabelku, cool kryt na telefon nebo dřevěné fotoalbum, kam si vložíte společné fotky. Pokud máš v plánu objednat dobrou večeři, přidej k ní valentýnskou edici zmrzliny Ben & Jerry's s osobním věnováním. Sladká maličkost potěší každého a zmrzlina dvakrát. Bát se nemusíš ani o večerní romantiku, protože Wolt dováží zboží ze sítě obchodů Erotic City

Dobré jídlo a dárky ale nejsou jen pro zamilované. Jsi singl a tvůj kámoš nebo kámoška taky? Dejte si dárek navzájem a podnikněte něco společně. Nebo si udělej večer jen pro sebe s dobrým filmem a objednej si oblíbené jídlo z Woltu. Zkus si prostě dnešní den užít. A pokud jsi vyloženě valentýnský Grinch, tak to prostě jen vydrž. Zítra všechny srdíčka zase zmizí.

Objednat Wolt
Domů
Sdílet
Diskuse