Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
 Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jedná se o specifickou formu placeného partnerství.
3. března 2022 10:30
Čas čtení 0:49
Richard Balog

Footshop představil trička s motivem ukrajinské vlajky. Výnos z prodeje pomůže lidem v nouzi

Footshop představil trička s motivem ukrajinské vlajky. Výnos z prodeje pomůže lidem v nouzi
Zdroj: Footshop
MÓDA
Uložit Uložené

Společnost Footshop přesune veškeré získané finance na transparentní účet SOS Ukrajina, který spravuje česká humanitární organizace Člověk v tísni.

K pomoci pro Ukrajinu se postupně přidává každý, kdo může. Jsme hrdí, že situace není lhostejná ani našim partnerům včetně společnosti Footshop, která spustila prodej triček s motivem ukrajinské vlajky. 

Stanovisko československého prodejce módy: „Ve Footshopu jsme spojili naše síly a ty se můžeš připojit k nám. Cítíme povinnost přispět k pomoci obětem války na Ukrajině. Zorganizovali jsme finanční sbírku a při této příležitosti vznikla trička, kterými vyjadřujeme podporu všem, kteří čelí těžkým situacím uprostřed nechtěné války. Celý výnos z prodeje přesuneme na transparentní účet SOS Ukrajina — 0093209320/0300, který spravuje česká humanitární organizace Člověk v tísni. Pomáhejte s námi Ukrajině.“

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sneakers & Apparel (@footshop)

Designérský tým FTSHP navrhl dva modely bavlněných černých triček. Obě varianty jsou dostupné za 500, 1000, respektive 2000 Kč a záleží jen na tobě, jakou částkou se rozhodneš pomoci. Všechny produkty jsou ve stejné kvalitě, bez ohledu na cenu.

V této chvíli jde o předobjednávky, aby mohla humanitární organizace Člověk v tísni operovat s penězi co nejdříve. Triko obdržíš do tří týdnů od tvé objednávky.

Doporučeno
Nejlepší tenisky na běhání? Adidas Ultraboost Nejlepší tenisky na běhání? Adidas Ultraboost 28. února 2022 13:30

FTSHP „Solidarity for Ukraine“ 1 T-Shirt 

Footshop
Zdroj: Footshop

FTSHP „Solidarity for Ukraine“ 2 T-Shirt 

Footshop
Zdroj: Footshop
Předplať si REFRESHER+ a získej díky dostupným benefitům slevu 15 % na nákup v online obchodě Footshop.
Domů
Sdílet
Diskuse