Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2022 19:10
Čas čtení 2:23
Vojtěch Vanda

Co je nového mezi českými rapovými talenty? Seriál FRESH RELEASE ti představí jejich nejnovější singly a klipy

Co je nového mezi českými rapovými talenty? Seriál FRESH RELEASE ti představí jejich nejnovější singly a klipy
Zdroj: se svolením Alexe Mikuleckého
HUDBA ČESKÝ RAP FRESH RAP FRESH RELEASE RAP
Uložit Uložené

Objevuj s námi! Přinášíme ti české rapové releasy, které bys při troše nepozornosti mohl přehlédnout. Ale to my nechceme.

Byla by to škoda. Kolem nás létá každou chvíli tolik informací, že by byla škoda, kdybychom ty, které jsou pro nás důležité, nezachytili. Na tento článek jsi pravděpodobně klikl proto, že tě zajímá český rap a hlavně, jak je na tom mladá česká rapová scéna. Ne však nutně věkem, nýbrž zkušenostmi či kariérně. Rádi dávám prostor zajímavým talentům, jak znáš z FRESH RAPu, a proto jsme si řekli, že chceme udělat ještě něco navíc.

Proto ti představujeme FRESH RELEASE. Možná týdně, možná za dva týdny se u nás na webu objeví přehled, jenž shrnuje nejlepší releasy českých rapových talentů za různé časové období do jednoho článku. 

Od vydání prvního freshrapového profilu nám totiž bylo jasné, že jeden interpret měsíčně nestačí. Rozhodli jsme se sami aktivně hledat singly a videoklipy, které stojí za to, ale z nějakého důvodu o nich ještě není slyšet. Tak si připrav sluchovody, jelikož první várku přinášíme nyní.

Doporučeno
Vizuály à la Söderlund, vibe jako Yung Lean. Pseudonym Salvi21 vznikl ze šalvěje divotvorné, říká mladý umělec z Moravy Vizuály à la Söderlund, vibe jako Yung Lean. Pseudonym Salvi21 vznikl ze šalvěje divotvorné, říká mladý umělec z Moravy 20. února 2022 11:30

AMK – VALENTINO 

Lounský Alex Mikulecký pro nás není žádnou neznámou. Na kanále MAYDAY MUSIC mladý svěřenec labelu Universal Records spolupracoval i s bývalým členem Blakkwood Record Greyem256, nyní však odrazil k hudební slávě sólo. A daří se mu.

Letos dal AMK všem najevo, že svátek svatého Valentýna slavit úplně nebude. V jednoduchém videoklipu pro track VALENTINO dal sbohem nejen všem vztahům, ale také své minulosti, jelikož se proslavil písní o tom, jak jej nechala jeho bývalá přítelkyně. Těmto časům díky agresivní flow a trapovému zvuku odzvonilo. 

Možná znáš náš seriál FRESH RAP, v němž ti jednou za měsíc představujeme jednoho domácího rapového umělce či uskupení, kteří by ti neměli uniknout. Všechny díly, jak loňské, tak letošní, najdeš na odkazu zde
Domů
Sdílet
Diskuse