Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2022 17:00
Čas čtení 2:40
Vojtěch Vanda

Plastic velebí vůni trávy, Butterclub zase doutníků. Toto jsou novinky z produkce mladých českých raperů

Plastic velebí vůni trávy, Butterclub zase doutníků. Toto jsou novinky z produkce mladých českých raperů
Zdroj: se svolením Dominika Pokorného
HUDBA ČESKÝ RAP FRESH RELEASE
Uložit Uložené

Rádi bychom na neděli rozdali trochu toho pozitivního vibu, který se u nás nasbíral. Tudíž novinky ze světa fresh releasů je jasná volba.

Občas je třeba se trochu uvolnit, no ne? K tomu ti jistě poslouží i nové singly z produkce mladých českých rapových interpretů, jež ti přinášíme v (ne)pravidelném seriálu FRESH RELEASE. V tomto týdnu se většina výstupů koncentrovala na jednu věc – pozitivní vibes. S tím se dokážeme ztotožnit. Způsoby, kterými jich dosahují, jsou už trošku diskutabilní, ale každému budiž přáno to, co chce.

My jsme se akorát rozhodli, že ti ten hudební element zprostředkujeme v kompaktní podobě článku. Singly vydali Plastic alias NIKØTIN, Brabiček, yanntray a blanc z Butterclubu a KADR se semspokem.

Doporučeno
Co je nového mezi českými rapovými talenty? Seriál FRESH RELEASE ti představí jejich nejnovější singly a klipy Co je nového mezi českými rapovými talenty? Seriál FRESH RELEASE ti představí jejich nejnovější singly a klipy 3. března 2022 19:10

PLASTIC – VŮNĚ TRÁVY

 

Začínáme poměrně zostra, jelikož nás v tomto týdnu zastihl release na YouTube z Plzně. Plastic alias NIKØTIN má totiž venku projekt Adrenochrome, jenž postupně uploaduje na internet. Každopádně poslechnout si jej můžeš i nyní, stačí, když si otevřeš Spotify.

Pro všechny ostatní, kteří nenechají na YouTube dopustit, nicméně přistál single s názvem Vůně trávy do uší až nyní. A ano, jedná se přesně o to, co si myslíš. Žádné agresivní bary, ale spíše zadumané myšlenky i instrumentál. Óda na zelený strom a jeho inspiraci. Klidný vibe, poslechni sám.

Brabiček – MOODS feat. yanntray

A jestli Plastic velebí trávu, brněnský Butterclub má zase rád specifický typ doutníků. Dokonce tak moc, že k tomu vydal videoklip. Dvojice Brabiček a yanntray „kouří MOODS ve svým hoodu“ a je jim jedno, kolikrát tuhle frázi zopakují. Opakování je matka moudrosti. Vždyť všechno je to jen o self-lovingu.

Domů
Sdílet
Diskuse