Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2022 10:40
Čas čtení 0:39
Tereza Patočková

Na záchodcích: Moderátorky podcastu Vyhonit ďábla spouští s Českou televizí nový edukační pořad o sexu a intimitě

Na záchodcích: Moderátorky podcastu Vyhonit ďábla spouští s Českou televizí nový edukační pořad o sexu a intimitě
Zdroj: Česká televize/propagační materiál
PODCASTY PODCASTY
Uložit Uložené

V novém pořadu si spolu Terézia a Zuzana na záchodcích povídají o různých tématech týkajících se sexuality, intimity, tělesnosti a sebepřijetí.

Česká televize spustila nový osvětový seriál s názvem Na záchodcích. Jedná se je zábavný pořad o sexu pro ty, kteří s touto sférou života teprve začínají. Za pořadem stojí tři ženy –moderátorky známé z podcastu Vyhonit ďábla – Terézia Ferjančeková a Zuzana Kašparová – a režisérka Erika Hníková. První díl, který se věnuje tématu prvního sexu, je ke zhlédnutí na stránkách České televize.

Doporučeno
Vyhonit ďábla: Mladé lidi nejvíc trápí, že nemají orgasmus (Rozhovor) Vyhonit ďábla: Mladé lidi nejvíc trápí, že nemají orgasmus (Rozhovor) 10. prosince 2020 19:25

V pořadu si spolu Terézia a Zuzana na záchodcích povídají o různých tématech týkajících se sexuality, intimity, tělesnosti a sebepřijetí. „Je skvělé, že se o těchto věcech mluví takhle otevřeně, a zároveň holky moderátorky obdivuji, že jsou schopny veřejně sdílet svoje zážitky,“ říká režisérka Hníková. 

Kromě toho, že si moderátorky vypráví své vlastní zážitky, přizvou si občas i hosty. Co si ze svého podcastu do nového formátu přenesly, je to, že mluví vždycky na rovinu, normálně a přitom poučeně.

Cílem pořadu je sexuální osvěta, ale i „vyhánění mýtů“ a probuzení přemýšlení u teenagerů například nad rolemi sociálních sítí, mediálních ikon a pornografie v jejich životech.

Domů
Sdílet
Diskuse