Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2022 16:50
Čas čtení 1:08
Tereza Šnajdrová

Tiktokerka Becleansx miluje uklízení. U jejích videí si odpočineš, načerpáš inspiraci a možná se naučíš i něco nového

Tiktokerka Becleansx miluje uklízení. U jejích videí si odpočineš, načerpáš inspiraci a možná se naučíš i něco nového
Zdroj: Pixabay/Antonbe/na voľné použitie
NEWS TIKTOK TIPY NA TIKTOKOVÉ ÚČTY
Uložit Uložené

Mladá tiktokerka z Velké Británie je královnou úklidu. Svým sledujícím dává nakouknout do své perfektně zorganizované domácnosti a radí jim, jak co nejefektivněji uklidit i ten největší nepořádek.

Tipů na inspirativní tiktokové účty, které ti mohou pomoci se zvládnutím každodenního života, není nikdy dost. Tentokrát ti představíme profil mladé dívky z Velké Británie, která vystupuje pod přezdívkou Becleansx a miluje uklízení, doplňování potravin a další úkony, pomocí kterých zvelebíš svůj byt. Pokud s potěchou sleduješ, jak někdo doplňuje těstoviny, miluješ zvuky úklidu nebo jen hledáš někoho, kdo ti poradí, jak zefektivnit úklidový proces, pak jsi na správné adrese. 

Doporučeno
Tiktokerka Coco ti ukáže tipy, pomocí kterých svůj byt proměníš na designové studio Tiktokerka Coco ti ukáže tipy, pomocí kterých svůj byt proměníš na designové studio 3. dubna 2022 13:44

Becleansx si svůj profil na TikToku založila v listopadu 2020 a k dnešnímu dni ji sleduje více než 578 tisíc lidí. Její úklidová videa si vysloužila na 1,8 milionu lajků a není se čemu divit, protože u mladé tiktokerky si každý přijde na své.

Možná se rád ve vypjatých situacích uklidňuješ pohledem na to, jak někdo doplňuje dózy na těstoviny, organizuje spíž nebo třeba dělá pořádek v lednici. V takovém případě určitě klikej na plusko a dej Becleansx, protože přesně takové věci najdeš na jejím profilu. Inspiruj se tím, jak zorganizovanou ledničku či skříně můžeš mít i ty a navíc uvidíš, že na tom není nic složitého.

@becleansx This took me less than 10 minutes, so easy and looks much more organised! ✨ #organisedhome #refill #cleaningtok ♬ Aesthetic Girl - Yusei

I další videa mladé tiktokerky mohou být relaxační. Některá úklidová videa totiž natáčí jako ASMR a ty si tak můžeš vychutnat zvuky toho, jak drátěnka drhne zaneřáděný dřez a třeba ti k vyklidnění postačí i pohled na to, jak stěrka pomalu sjíždí po nablýskaném okně, které bylo jen pár minut předtím špinavé.

@becleansx ASMR sink clean. Should I do more videos without background music? 🤍 #asmr #asmrsounds #satisfyingsounds ♬ original sound - ✨Cleaning tiktok✨
Domů
Sdílet
Diskuse