Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2022 7:35
Čas čtení 1:32
Dominik Vetrák

Recenzenti viděli Top Gun: Maverick a jsou z něj unešení. Tvrdí, že jde o dokonalé pokračování a velkolepý blockbuster

Recenzenti viděli Top Gun: Maverick a jsou z něj unešení. Tvrdí, že jde o dokonalé pokračování a velkolepý blockbuster
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY FILM
Uložit Uložené

Top Gun: Maverick je prý film, na který se vyplatilo čekat 3 roky.

Na aktuálně probíhající akci Cinemacon, kde hollywoodská studia prezentují kinodistributorům své novinky, viděli recenzenti i velmi očekávaný film. Studio Paramount Pictures tam pustilo Top Gun: Maverick a první recenzenti se už k snímku mohli vyjádřit.

Všichni se shodují, že jde o velmi dobrý film, a jsou z něho nadšeni. Samozřejmostí jsou vynikající akční scény se stíhačkami, které se údajně nesmírně povedly. Menším překvapením však je, že tvůrcům se podařilo natočit kvalitní a překvapivě emotivní příběh, takže to není jen o velkolepé akci se stíhačkami.

Film si užijí hlavně fanoušci prvního dílu, jelikož děj se dost spoléhá na nostalgii a dějové linie z první části. Mnozí recenzenti chválí i herce Toma Cruise, který je prý úžasný, a někteří ho nazývají největší hollywoodskou hvězdou.

Top Gun: Maverick dorazí do kin 26. května 2022 a doporučujeme jej vidět v kinech IMAX. Snímek režíroval Joseph Kosinski (Tron: Legacy, Oblivion).

Zpět
Sdílet
Diskuse