Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2022 18:42
Čas čtení 0:39
Vojtěch Vanda

Kendrick Lamar přijede do Prahy. Se svou tour se v Česku zastaví na začátku října

Kendrick Lamar přijede do Prahy. Se svou tour se v Česku zastaví na začátku října
Zdroj: UMG
HUDBA KENDRICK LAMAR RAP SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Ale pozor, předprodej na show v O2 aréně začíná již příští pátek.

V Praze je již o největší rapovou událost roku nejspíš postaráno. Comptonský rodák Kendrick Lamar zavítá do hlavního města České republiky se svou tour k novému albu Mr. Morale & The Big Steppers. Svou show odehraje 10. října tohoto roku v O2 aréně. Předprodej lístků bude spuštěn již v pátek, cena lístků začíná na 990 korunách.

Doporučeno
Nejlepší alba týdne: Kendrick Lamar ovládl žebříčky všech hitparád, za poslech stojí ale i několik debutů Nejlepší alba týdne: Kendrick Lamar ovládl žebříčky všech hitparád, za poslech stojí ale i několik debutů 13. května 2022 16:30

Kdo měl možnost si ho poslechnout, tak už chápe, jak velká událost příjezd Lamara do Česka bude. Americký rapper, jenž spolupracoval s těmi největšími hvězdami světa od Dr. Dre přes Eminema až po Jay-Zho, se chystá svým posledním albem, které vyšlo v pátek, uzavřít svou obrovsky úspěšnou kariéru. 

Zastávka v Praze bude stoprocentně nabitější záležitostí než Hip Hop Kemp 2013. Jedná se totiž o jedinou zastávku ve střední Evropě, kterou na světové tour s názvem The Big Steppers Tour podnikne. Společně s ním přijede i jeho bratranec Baby Keem, který patří pod Lamarův label pgLang, a také Tanna Leone.

Domů
Sdílet
Diskuse