Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti adidas Running.
30. června 2022 18:30
Čas čtení 1:19
Sponzorovaný obsah

Pojď se hýbat, stáhni si apku a vyhraj běžecké boty adidas

Pojď se hýbat, stáhni si apku a vyhraj běžecké boty adidas
Zdroj: adidas Running
SPORT ADIDAS RUNNING BĚH SOUTĚŽ
Uložit Uložené

Přidej se k adidas Runners Prague. Užívej si pohyb, zábavu a možná i nové tenisky.

Chceš si užít aktivní léto plné pohybu a zábavy? Adidas Runners Prague připravili na letošní sezonu program pro všechny milovníky sportu. Společné výběhy, funkční tréninky, hodiny jógy, workshopy a spoustu dalšího. To všechno si můžeš užívat zdarma v aplikaci adidas Running. Připoj se i ty ke komunitě super lidí, kteří milují sport, a vyhraj nadupané běžecké tenisky.

Adidas Runners Prague je komunita sportovců, kteří mají pohyb ve své DNA. Milují sport, dobrou zábavu a hledají další členy do party, s nimiž se budou vzájemně motivovat. Společně s touto partou jsme pro tebe připravili soutěž o tenisky adidas Ultraboost 22, se kterými budou mít tvoje tréninky úplně jinou šťávu. 

adidas running, adidas, běh, sport
Zdroj: adidas Running

Pokud se chceš stát majitelem těchto nadupaných bot, klikni na tlačítko níže a stáhni si aplikaci adidas Running. Zaregistruj se, vyplň potřebné údaje, případně si rovnou propoj apku s chytrými hodinkami. V sekci "Komunita" vyhledej adidas Runners Prague a připoj se k nim. 

Připojit se k adidas runners prague

Trénuj s adidas Runners Prague zdarma

V aplikaci uvidíš na profilu komunity adidas Runners Prague všechny nadcházející události a tréninky, ke kterým se můžeš připojit. Najdeš tam běžecké výzvy různé délky i náročnosti, silové tréninky, ale i společné lekce jógy zakončené piknikem. Klidně s sebou můžeš vzít kámoše nebo celou partu. Akce adidas Runners Prague jsou o setkávání lidí, kteří mají společnou lásku ke sportu, a jsou zdarma, stejně jako stažení aplikace. Zároveň se můžeš přidat do komunitní facebookové skupiny, aby ti neunikly žádné aktuální informace. 

adidas running, adidas, běh, sport
Zdroj: adidas Running

Program obsahuje výzvy různé náročnosti včetně tréninků pro začátečníky a mírně pokročilé, takže se neboj zapojit i v případě, že jsi zatím sportem nepolíbený. V aplikaci i přímo od členů adidas Runners Prague dostaneš užitečné tipy, které ti pomůžou dostat se do formy a vyladit techniku. Aktuálně navíc můžeš v rámci společných výběhů otestovat nové běžecké boty adidas Solar Glide 5

Po ukončení soutěže vylosujeme tři výherce, kteří si stáhli apku a připojili se k adidas Runners Prague, a stanou se majiteli tenisek adidas Ultraboost 22. Přijímáš výzvu?

Jdu do toho!
Domů
Sdílet
Diskuse