Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článek je PR zpráva společnosti SneakerGallery.
16. června 2022 13:30
Čas čtení 2:30
Sponzorovaný obsah

Kupuj limitované tenisky od ověřeného prodejce. SneakerGallery nabízí Air Jordan, Yeezy, Dunk a další legendární modely

Kupuj limitované tenisky od ověřeného prodejce. SneakerGallery nabízí Air Jordan, Yeezy, Dunk a další legendární modely
Zdroj: SneakerGallery
MÓDA FASHION TIPY MÓDA
Uložit Uložené

V široké nabídce mají limitované skvosty, které na českém trhu těžko seženeš.

Pokukuješ po limitovaných modelech tenisek, ale nevíš, kde je sehnat nebo se nechceš uchýlit k nejisté koupi od neověřených prodejců? Limitované edice od Nike, New Balance a mnoha dalších značek teď seženeš i v Česku, a to na e-shopu SneakerGallery. Dokonce si je můžeš rovnou osobně vyzkoušet v kamenném resell storu v Brně

Do vzniku SneakerGallery u nás nakupující v podstatě neměli možnost využívat službu, pomocí které by si mohli na e-shopu koupit limitované tenisky ověřené kvality. Museli se uchýlit k nejistému nákupu na sociálních sítích, kde jim hrozilo nebezpečí při předání či platbě, ale i možnost podvodného dodání neoriginálního zboží. Proto vznikl internetový obchod s limitovanými kousky všech velikostí a později i kamenná prodejna, kde kladou důraz na kvalitu a zákaznický servis.

WE LOVE LIMITED since 2015

Za myšlenkou prodeje limitovaných tenisek stojí třiadvacetiletý majitel Bohumír Hájek, který měl k teniskám vždy blízko: „Nejprve přišla rapová hudba, se kterou jsou tenisky a streetwearové oblečení úzce spjaty. Začal jsem se zajímat o to, jaké značky vlastně interpreti nosí, a přirozeně jsem je jako každý fanoušek chtěl nosit taky,“ říká a rozvádí dál, že zatímco západní trh se „sneaker culture“ má mnohem širší tradici, my se na jejich úroveň teprve dostáváme.

sneakergallery
Zdroj: SneakerGallery

S uzavřením kamenných prodejen v období covidu vzrostla poptávka po limitovaných teniskách do takových rozměrů, že SneakerGallery potřebovala najít nové prostory, kde půjde zboží uskladnit a zároveň prodávat. V roce 2020 tak došlo k otevření prodejny na náměstí Svobody v Brně. E-shop od roku 2021 expandoval na Slovensko a do Maďarska a v témže roce se stal absolutní jedničkou na českém trhu v tomto odvětví. „Mladí lidé vidí limitované tenisky na svých vzorech a chtějí je také, chtějí být trendy nebo se například zařadit do kolektivu, nosí-li tyto značky jejich vrstevníci,“ vysvětluje Bohumír Hájek, proč jsou limitované tenisky žádané. 

Současnou nabídku obchodu tvoří hlavně tenisky, ale snaží se ji rozšiřovat i o další výjimečné kousky. „Časem se chci dostat do bodu, kdy u nás zákazník pořídí celý outfit,“ říká nadšeně Bohumír Hájek. Už teď rozšířil sortiment o oblečení a doplňky různých streetwearových a skateboardových značek. V nabídce má značky jako Supreme, HUF, PLEASURES i svůj vlastní merch triček „SneakerGallery WE LOVE LIMITED“ a triček ze spolupráce s brněnskou streetfood prodejnou BŪCHECK „WE LOVE BŪCHECK“.

nakupuj limitované tenisky
sneakergallery
Zdroj: SneakerGallery

Premium resell a výjimečný zákaznický servis

Zkvalitnění služeb je prioritou celého týmu SneakerGallery. Firma pozvedá úroveň celého tohoto specifického segmentu svými službami, které charakterizuje jako premium resell. Jde o vysokou kvalitu celé služby, jež zahrnuje plynulost a jednoduchost samotného objednávkového procesu, případné vrácení zboží či peněz, reklamace a také kvalitu a rychlost dodání, tedy věcí, které v tomto odvětví dříve nebyly zvykem.

Všechny zaměstnance spojuje zápal pro tenisky a rozhled. Nadšeně sledují trendy a novinky, takže ti s výběrem rádi poradí. Na brněnskou prodejnu si můžeš přijít nezávazně vyzkoušet limitované páry bot ve velké šíři velikostí, a pokud máš k teniskám či koupi jakýkoliv dotaz, stačí napsat na sociální sítě

V budování zákaznického servisu online a ve zkvalitnění nabízených služeb vidí Bohumír Hájek potenciál: „Chceme dávat význam sousloví premium resell a dále naše služby vylepšovat.“ Plánují nastavit live chat, aby mohli vyřizovat zákaznické dotazy co nejrychleji. Na svých webových stránkách věnují péči také detailním popiskům tenisek. Dozvíš se tam, kdo odstartoval Yeezy mánii, jaká spolupráce stojí za barevnou škálou Nike Dunk nebo že New Balance 550 by měly tvořit základ tvého botníku.

sneakergallery
Zdroj: SneakerGallery

V současnosti e-shop expanduje do Maďarska a přemýšlí o expanzi do dalších evropských zemí. V SneakerGallery si uvědomují, že osobní kontakt s nakupujícím a možnost vyzkoušet si zboží na místě je priorita, proto si také pohrávají s myšlenkou otevřít další kamennou prodejnu.

Toužíš po nějaké limitce? Navštiv e-shop SneakerGallery nebo zajdi do kamenné prodejny a nech se hýčkat profesionály, kteří ti pomohou vybrat ty pravé limitované tenisky.

Domů
Sdílet
Diskuse