Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2022 13:18
Čas čtení 1:00
Radim Šlechta

Johnny Depp přijede do Prahy. Vystoupí na koncertu Jeffa Becka

Johnny Depp přijede do Prahy. Vystoupí na koncertu Jeffa Becka
Zdroj: Getty Images/Rich Fury
NEWS JOHNNY DEPP ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Johnny Depp vystoupí jako speciální host na Beckově koncertu ve Foru Karlín.

Johnny Depp a Jeff Beck, jeden z nejikoničtějších bluesových a rockových interpretů, vystoupí na jednom pražském pódiu. Beck si Johnnyho Deppa pozval jako speciálního hosta na koncert 11. července do Fora Karlín. Oba muzikanti budou v červenci vydávat společné album. O příjezdu herce na koncert informoval distributor vstupenek Live Music.

Johnny Depp se jako host na turné Jeffa Becka může nabízet. Společně totiž před dvěma lety vydali skladbu Isolation a nedávno s ním vystoupil i jako host na koncertech ve Spojeném království. Po úspěchu mezi fanoušky i kritiky se Depp ke slavnému muzikantovi přidává na celém jeho turné po Evropě. 

Jeff Beck
Zdroj: Wikimedie (Creative Commons)/Egghead06/volně k užití

„Jednou v Japonsku mi zaklepal na šatnu a od té doby jsme se nepřestali skvěle bavit,“ řekl o Deppovi několikanásobný držitel Grammy Jeff Beck. O něm Johnny Depp naopak tvrdí, že je skutečnou legendou rockové a bluesové muziky, a herci je prý neskutečnou ctí, že s ním může stát na jednom pódiu a nazývat ho bratrem.

Doporučeno
Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun 7. února 2024 17:36

Jeff Beck patří k nejúspěšnějším kytaristům na světě. Za svou kariéru získal dohromady osm ocenění Grammy, podle časopisu Rolling Stone je jedním ze stovky nejlepších kytaristů na světě a do Rock and Roll Hall of Fame vstoupil hned dvakrát. Nejprve jako člen kapely Yardbirds, později i jako Jeff Beck coby sólový umělec.

Mohlo by tě zajímat:
Vybrali jsme 10 nejlepších filmů Johnnyho Deppa. Některé vás zahřejí u srdce, jiné vám ho zlomí a u některých se zase královsky pobavíte
– Jaderná válka, která zničila USA i SSSR. Toto je top 10 katastrofických filmů
10 nejlepších filmů podle skutečných událostí
Domů
Sdílet
Diskuse