Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. června 2022 8:30
Čas čtení 1:49
Dominik Vetrák

RRR – veľkolepý a bláznivý bollywoodsky film na Netflixe si užiješ ako už dávno žiadny iný film (Recenzia)

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

RRR je šialený indický blockbuster, ktorý musíš vidieť. Dostupný je aj na Netflixe.

O RRR sme sem-tam počuli na zahraničných filmových weboch. Veľkú váhu sme však tomuto filmu neprikladali. Je to predsa len indický bollywoodsky blockbuster.

Tieto veľké drahé filmy z Indie si spájame s prehnanou akciou, nereálnymi scénami a béčkovou kvalitou. Vždy sme voči nim cítili akési predsudky. Akčný blockbuster RRR ich však zmietol zo stola a my sme sa doň okamžite zamilovali. 

Doporučeno
10 nejlepších filmů z festivalu Cannes 2022 10 nejlepších filmů z festivalu Cannes 2022 20. června 2022 12:30

Dej sleduje špeciálneho indického agenta Rajua (Ram Charan), ktorý pracuje pre britské impérium okupujúce Indiu a bojovníka odboja Bheema (N.T. Rama Rao Jr.). Raju hľadá práve Bheema, ktorý údajne plánuje atentát na hlavného anglického generála.

RRR bollywoodsky film Netflix
Zdroj: Netflix

V skutočnosti však chce Bheem oslobodiť malé dievča, ktoré Angličania uniesli. Bheem a Raju sa stanú priateľmi na život a na smrť bez toho, aby poznali svoje skutočné identity. Dokáže však ich priateľstvo zniesť pravdu? 

Zvieratá z počítačových trikov a skutočné chlapské kamarátstvo

Film je príbehom o chlapskom priateľstve, jemne romantizovaný a prehnaný, čo je vlastne znakom celého tohto bollywoodskeho trháka. Prehnané sú v ňom akčné aj bojové scény, výbuchy či scény so zvieratami.

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse