Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2022 8:30
Čas čtení 5:36
Radim Šlechta

Párty Hárder: Nekorektní, černá a fekální komedie v tobě zanechá pocity úzkosti i naděje (Recenze)

Párty Hárder: Nekorektní, černá a fekální komedie v tobě zanechá pocity úzkosti i naděje (Recenze)
Zdroj: Bontonfilm
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY NOVÉ FILMY ŘEZNÍK
Uložit Uložené

Recenze filmu Párty Hárder: Summer Massacre.

Drsnější, odvážnější a provokativnější. Pokračovaní filmu Párty Hárd s názvem Párty Hárder: Summer Massacre si dalo za cíl vyhrát nad svým předchůdcem a ukázat, kam až mohou letní radovánky zajít. 

 
Druhý díl s podtitulem Summer Massacre vznikl z časti na popud fanoušků, kteří si první film natolik zamilovali, že jej proměnili v kult. Stejně jako v ostatních snímcích, které Marty Pohl natočil, se i zde setkáme s pořádnou dávkou černého humoru, nekorektnosti a absurdních situací, o které se ostatní tvůrci v porovnání s ním jen nevinně otírají.

 
Marty Pohl vytvořil klasickou letní komedii pro náctileté, kterou ale vyhnal až do neuvěřitelných rovin takovým způsobem, jenž je celé jeho tvorbě vlastní. Zachovává si typické znaky své tvorby, ve filmu se objevují postavy známé z předešlých děl i klasické gagy. Velkým rozdílem oproti minulým dílům je rozpočet, který se i ve srovnání s jedničkou násobně zvýšil. Podíváme se, jak se Martymu podařilo s vyšším rozpočtem popasovat a zda je černý humor v jeho pojetí tak funkční jako v minulých filmech.

Párty Hárder
Zdroj: Bontonfilm

 
Prázdniny na Ibize východu

Škola skončila. Maturita se většině studentům povedla a teď mají konečně čas zažít nejdelší prázdniny svého života. A kde je zažít jinde než na „Ibize východu“, Mácháči. O to spíš, když se tam koná festival Summer Massacre plný nejlepších interpretů, včetně Marilyna Mansona. 

 
V Martyho světě ale nejde mít nic bez komplikací, a tak podmínkou pro to, aby mohl Tomáš na výlet odjet, je dřít u strýce Žarka. Podobně autoritativního a drsného, jako je jeho otec. Práci se ale Tomášovi podaří sehnat i pro další dva kluky – Mikyho a Poulíčka, kteří s ním na výlet odjedou. 

Domů
Sdílet
Diskuse