Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Beryko.
1. července 2022 10:00
Čas čtení 1:36
Sponzorovaný obsah

Novinka od Amazfit T-Rex 2 je jako stvořená pro všechny outdoor nadšence

Novinka od Amazfit T-Rex 2 je jako stvořená pro všechny outdoor nadšence
Zdroj: Beryko.cz
TECH CHYTRÉ HODINKY OUTDOOROVÉ SPORTY
Uložit Uložené

Miluješ outdoor? Tak to by ti neměly chybět tyto vychytané hodinky.

Češi patří mezi největší příznivce outdoorových aktivit. Chataření, chalupaření i stanování má u nás dlouhou tradici a místní příroda vybízí k víkendovým procházkám i náročnějším trekům. Pokud i ty miluješ outdoorové sporty a aktivity, neměla by ti chybět pořádná výbava. Kromě pohodlných bot a nepromokavé bundy se ti hodí také chytré hodinky, které ti spolehlivě ukážou cestu a vydrží náročné klimatické podmínky. Jedna z nejprodávanějších značek chytrých hodinek Amazfit přichází s novou verzí chytrých hodinek T-Rex 2, stvořených pro ty, kteří se neradi nudí doma. 

více o hodinkách

Třetí generace doladěná do dokonalosti

Jedná se o třetí generaci oblíbených hodinek T-Rex. Všechny generace byly zaměřeny na odolnost vůči extrémním povětrnostním podmínkám. Novinka posouvá své provozní hranice od +70 do −40 stupňů Celsia. Dokazují to i náročné vojenské certifikace, které hodinky bez problémů zvládly. Navíc je možné se s nimi i potápět, protože mají odolnost do 10 ATM, což je ekvivalent tlaku vody až do 100 metrů. Výdrž baterie je obdivuhodná, s maximem až 24 dní.

outdoor, smartwatch
Zdroj: Beryko.cz

Extrémně přesná GPS a navigace

Největšího vylepšení se dočkala GPS. Díky dvoupásmovému polohování a podpoře pěti satelitních navigačních systémů T-Rex 2 umožňují volně běhat betonovou džunglí města nebo prozkoumávat ty nejzajímavější přírodní stezky s extrémně přesným určováním polohy. Přesná poloha je důležitá pro správnou navigaci v nepřehledných terénech. Do mobilní aplikace Zepp si můžeš importovat oblíbené trasy. Hodinky ti ukážou navigaci v reálném čase, a pokud zabloudíš, najdou ti nejbližší trasu zpět.

Společník pro outdoorové sporty

V přírodě využiješ chytré hodinky na maximum hlavně při sportu. Amazfit T-Rex 2 měří přes 150 sportovních aktivit včetně režimu Triathlon pro testování odolnosti, profesionálního režimu záznamu dat kola Track Run s inteligentní korekcí trajektorie a nového režimu Golf Swing.

outdoor, sport
Zdroj: Beryko.cz

Hodinky lze použít ke sledování důležitých dat, jako je tepová frekvence při cvičení, ušlá vzdálenost, rychlost pohybu a spálené kalorie v reálném čase pro většinu sportovních režimů, což ti pomůže sledovat a zlepšovat svůj výkon. Pomůže ti při tom i algoritmus stavu cvičení PeakBeats™, který vyhodnocuje specializovaná data, jako je maximální příjem kyslíku (VO2 Max), plná doba zotavení, tréninková zátěž a tréninkový efekt.

V Česku dostupné od června

Amazfit T-Rex 2 jsou v Česku v prodeji od 27. června ve třech barvách: černá, zelená a zlato-černá. Cena je stanovena velmi přívětivě na částku 5 590 Kč, za kterou získáš prémiové materiály a zpracování, vysokou výdrž a nejmodernější technologie. Pořídit si je můžeš u prodejců elektroniky nebo na oficiálním e-shopu Amazfit.

koupit hodinky
smartwach, hodinky
Zdroj: Beryko.cz
Domů
Sdílet
Diskuse