Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2022 v 7:00
Čas čtení 5:40
Tereza Šnajdrová

10 nejsledovanějších českých tiktokerů a tiktokerek v roce 2022

10 nejsledovanějších českých tiktokerů a tiktokerek v roce 2022
Zdroj: REFRESHER/Eliška Kubů
ZAJÍMAVOSTI TIKTOK
Uložit Uložené

Toto je 10 nejsledovanějších českých tiktokerů v roce 2022. Některá jména tě zaskočí, jiná nepřekvapí.

Sociální platforma TikTok vznikla teprve v roce 2016 a během krátké chvíle se stala nejrychleji rostoucí sítí vůbec. Podle dostupných statistik si TikTok po celém světě stáhly více než 3 miliardy uživatelů, měsíčně jej navštíví 1 miliarda lidí a jen v Česku má TikTok ve svém telefonu zhruba 1,5 milionu osob.
 
TikTok však stále roste, rozšiřuje svoji nabídku, udává trendy, a nejen mladí mu propadají čím dál více. Není se proto čemu divit, že i v českém rybníčku najdeš hned několik úspěšných tvůrců, kteří svým obsahem a čísly dokáží konkurovat i světovým tiktokerům. Představujeme ti 10 nejsledovanějších českých tiktokerů v roce 2022.

Doporučeno
Představujeme 10 nejsledovanějších českých tiktokerů Představujeme 10 nejsledovanějších českých tiktokerů 31. srpna 2021 v 7:00

10. Tary (@taras_povoroznyk) – 1 milion sledujících

Když jsme pro tebe v roce 2021 sestavovali žebříček nejsledovanějších českých tiktokerů, Tary Povoroznyk se do něj nedostal. Během necelého roku mu však sledujících přibylo a úspěšný influencer se nyní pyšní jedním milionem followerů. Jeho videa si dokonce vysloužila 45,3 milionu lajků, a Tary se tak stal desátým nejsledovanějším tiktokerem v Česku.

 
Influencer původně začínal na YouTube, kam natáčel parkourová videa, a jak sám říká, právě díky popularitě na sociálních sítích mohl rozjet další podnikání. Tary od roku 2014 rozvíjí značku Enjoy the Movement, v rámci které prodává parkourové oblečení, a mimo to také pořádá nejrůznější akce pro děti. Například kontroverzní Tary Camp, na kterém děti učí základy parkouru.

9. Petr Adam (@trampead) – 1,1 milionu sledujících

Petr Adam nepatří mezi tiktokery, kteří by na sociální sítí lip syncovali, tancovali na trendy písničky nebo natáčeli nejpodivnější trendy. Tento dvacetiletý mladík z Českolipska propadl animaci a hře Fortnite, které také věnuje všechna svá videa. Na TikToku jej k dnešnímu dni sleduje 1,1 milionu lidí a jeho videa mají 9,1 milionu lajků.
 
Už v srpnu roku 2020 si talentovaného kreativce všimla také společnost Welovefun, která se zaměřuje především na tiktokové kampaně a Petrovi nabídla práci. Mladík neváhal a nyní působí na pozici projektového manažera. Tady vidíme, že i TikTok může mít pozitivní vliv na tvůj život a může ti pomoci v kariéře.

8. Adam Kajumi (@adamkajumi) – 1,1 milionu sledujících

Stejně jako Tary, ani Adam Kajumi se v minulém roce do TOP desítky českých tiktokerů překvapivě nedostal. Dnes už se však populární influencer a podnikatel pyšní 1,1 milionem sledujících, jeho videa mají 62,9 milionu lajků, a Adam se tak stal osmým nejsledovanějším tiktokerem v Česku.


U Adama najdeš vše, co tě jen napadne. Od videí vyzývajících k volební účasti přes různé pranky až po videa plná maličkostí z jeho života. Kajumi navíc v roce 2021 přišel s konceptem reality show Like House, ve které sám účinkoval, a dostal se tak i do povědomí lidí, kteří možná o TikToku nikdy neslyšeli.

Doporučeno
Fitness influencer Marek si nechal udělat 26 zirkonových zubů v Turecku: „Je to tam třikrát levnější.“ Hazard, říká zubařka Fitness influencer Marek si nechal udělat 26 zirkonových zubů v Turecku: „Je to tam třikrát levnější.“ Hazard, říká zubařka 21. června 2024 v 12:00

A co Adamovi v jeho slávě pomohlo? Jak sám řekl v rozhovoru pro REFRESHER, nejdůležitější je, aby jeho videa měla nadhodnotu. „Můj klíč úspěchu je v tom, že jsem přišel jako kluk po americkým vzoru, takovej ten slaďoušek, a začal tvořit videa, která vypadala hezky a měla nadhodnotu,“ uvedl tiktoker.

Doporučeno
Adam Kajumi: Mé nehodě se každý smál, ale nikdo nepomohl. Někteří youtubeři jsou na tom psychicky bídně (Rozhovor) Adam Kajumi: Mé nehodě se každý smál, ale nikdo nepomohl. Někteří youtubeři jsou na tom psychicky bídně (Rozhovor) 10. června 2019 v 13:15

7. Annie Dvorak (@anniedvorak) – 1,2 milionu sledujících

Sedmou nejsledovanější českou tiktokerkou zůstává Annie, dcera slavného českého herce Jiřího Dvořáka. Annie se v současné chvíli pyšní 1,2 milionem sledujících a její videa mají 50,9 milionu lajků.
 
Tiktokerka svůj původ nezapře, a jak se zdá, po čertovi Uriášovi z pohádky Anděl Páně podědila nejen půvabné rysy, ale také herecké nadání. Právě herectví se Annie věnuje i ve svých videích, která natáčí především v angličtině, díky čemuž je populární i u zahraničního publika. „Nejvíce lidí mám z Ameriky. Co dávám videa v angličtině, šlo to strašně nahoru. Třeba o sto tisíc týdně!“ řekla Annie v rozhovoru pro Český rozhlas.
 
Tiktokerka je navíc milovnicí Marvelu, což lidi prostě baví. Mezi její nejúspěšnější videa patří právě ta, kde se vžívá do Tonyho, Thora nebo Lokiho.

@anniedvorak Reply to @jennii_04_ after a long time. Hope you like it!! #foryou #marvel #loki ♬ You Are Enough - Sleeping At Last
Přidej se do klubu REFRESHER+
Základní
125 Kč
Účtuje se jednou za 4 týdny
31,25 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Méně reklam
150 kreditů každé 4 týdny na nákup benefitů
Roční - 17 %
1 500 Kč 1 250 Kč
Účtuje se jednou za rok
24,04 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Úplně bez reklam
2 000 kreditů ihned na nákup benefitů
Sdílení článků kámošům a kámoškám
Všechny možnosti předplatnéhoMám slevový kód
Dokončením souhlasím s pravidly a podmínkami portálu Refresher.
Přidej se do klubu REFRESHER+
Dočíst článek
Máš již předplatné?
Přihlásit se
Dočíst článek
Poslat sms
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 118023 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Odemknutí přes SMS
Tenhle článek
Poslat sms Jak to funguje?
Všechny články za měsíc
🤩 Pouze 36 Kč navíc
POSLAT SMS Jak to funguje?
Po odemčení získáš
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Např.: Bělení zubů v Dr. Úsmev ZDARMA , Dentální hygiena v Dr. Úsmev ZDARMA nebo 2 kopčeky zmrzliny od Koun ZDARMA
Zobrazit všechny (9)
Domů
Sdílet
Diskuse